Prima pagină » Radio » Actualitate » Laurențiu Cazan a fost căsătorit cu o femeie din Olanda. În prezent, artistul locuiește în Buzău

Laurențiu Cazan a fost căsătorit cu o femeie din Olanda. În prezent, artistul locuiește în Buzău

12 sept. 2023, 14:52,
în Radio

Cunoscutul artist român Laurențiu Cazan a fost căsătorit timp de patru ani cu o femeie din Olanda, țară în care a locuit o vreme. Legat de experiența sa pe meleaguri străine, cantautorul a făcut o comparație între românce și olandeze. Totodată, Laurențiu Cazan a povestit și despre un talent al său mai puțin cunoscut, și anume faptul că poate vedea aura delor din jur.

Laurențiu Cazan este un nume binecunoscut românilor, iar acum s-a aflat despre el că are un talent neobișnuit. Acesta spune că poate vedea aura celor din jur și asta de mulți ani. Artistul în vârstă de 65 de ani, care în trecut ne-a reprezentat și la Eurovision, spune că nu este nimic neobișnuit la mijloc, doar multe exerciții de acest fel, care l-au ajutat să stăpânească acaestă practică.

Laurențiu Cazan a fost căsătorit cu o femeie din Olanda

În prezent, Laurențiu Cazan este singur, însă a fost căsătorit în trecut cu o olandeză. Acesta a recunoscut că vizitează des Olanda, deoarece are cetățenie de mulți ani. Și, cu toate că a fost căsătorit patru ani cu o olandeză, el preferă tot femeile de pe meleagurile noastre.

„Româncuțele mai au încă acea feminitate. În plus, îți mai gătesc și câte o ciorbiță”, recunoaște Laurențiu Cazan.

În urmă cu un an, artistul a precizat că nu mai are de gând să se căsătorească, deoarece a trecut prin această experiență.

„Nu mă mai însor, am mai fost căsătorit 4 ani, în Olanda. Am avut relații, dar așa e viața, nu e nimic propus-nepropus. Femeile din Olanda sunt diferite de românce. Totuși, cu toată iubirea față de poporul olandez, care e un popor minunat, sunt cosmopoliți și iubesc muzica, totuși, româncuțele noastre au încă o anume feminitate în plus față de alte femei, din Europa, încă nu și-au pierdut acea dragoste față de familie, sunt pricepute la mâncare, îți mai fac o ciorbiță, acolo mâncam prin mall-uri.

Egalitatea dintre femei și bărbați este înțeleasă greșit, nu poți pune femeia să taie copaci, iar pe bărbat să cârpească ciorapi. Un bărbat nu poate să nască, iar femeia nu poate merge la război, cu paloșul în mână și să stea în tranșee. Femeia trebuie iubită, înțeleasă, îmbrăcată frumos, răsfățată”, a precizat Laurențiu Cazan.

Artistul vede aura oamenilor

Laurențiu Cazan susține că nu are puteri paranormale, doar poate să vadă aura oamenilor din jur, lucru de care și-a dat seama în urmă cu mai mulți ani. De atunci, artistul a mărturisit că se folosește de acest lucru pentru a descifra energia celorlalți.

Laurențiu Cazan a povestit că nu a făcut nimic special și că nu crede că ar avea puteri paranormale, dar a ajuns în punctul în care poate să vadă aura celorlalți, luru care îl ajută în viața de zi cu zi.

„Eu nu sunt mai deosebit decât alții în această privință. Oricine poate să vadă aura cu condiția să facă anumite exerciții sau să fie învățat de cineva, sar, pur și simplu, dacă i-a dat Dumnezeu o capacitate în plus, poate vedea anumite lucruri.

Am văzut pe anumite programe specializate, exerciții cu studenți care erau puși să scrie pe o foaie de hârtie ceea ce cred ei instantaneu că văd la distanță, un anumit lucru sau o situație”, a spus Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan a avut anumite premoniții

Laurențiu Cazan a mai spus că și-a dat seama că are acest „dar” în urmă cu mai mulți ani și că de atunci se ghidează în viață după felul în care arată aura oamenilor. Artistul a mărturisit că, în trecut, le-a spus unor persoane de anumite evenimente care urmau să aibă loc și chiar așa s-a întâmplat. Bineînțeles că toți au rămas cu ochii măriți de uimire. Pe el nu îl mai miră demult.

Laurențiu Cazan, compozitor, solist vocal și multiinstrumentist, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din perioada anilor ’80. Dacă acum mulți ani era pretutindeni la TV, acum e o prezență rară.

Vedeta a hotărât să renunțe la viața publică și să se retragă din lumina reflectoarelor, întrucât este dezamăgit de societatea în care trăiește. După ani de Olanda, s-a mutat la Buzău, orașul natal, cel în care a copilărit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *