Prima pagină » Actualitate » Laura Lavric trebuie să se opereze urgent! Cât va lipsi marea artistă de pe scenă

Laura Lavric trebuie să se opereze urgent! Cât va lipsi marea artistă de pe scenă

25 ian. 2024, 09:15, 1 ,
în Actualitate

Artista Laura Lavric trebuie să se opereze urgent. Cântăreața a fost cea care a transmis recent informația, spunând că urmează să lipsească o perioadă de pe scenă.

Laura Lavric trebuie să se opereze urgent!

Laura Lavric este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară din România. Cântăreața urmează să fie supusă unei intervenții chirugicale, în câteva zile.

Laura Lavric, în vârstă de 77 de ani, nu trece prin cele mai bune momentele ale vieții ei. Curând, îndrăgita solistă va ajunge pe masa de operații. Artista urmează să treacă printr-o operație la șold, la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, din Capitală, iar perioada de recuperare va fi una destul de lungă, pentru că va lipsi aproximativ două luni de pe scenă.

Din cauza problemelor de sănătate din ultima perioadă, Laura Lavric s-a deplasat cu ajutorul unui cadru metalic, iar fanii s-au arătat îngrijorați pentru ea. Înaintea operației la care va fi supusă, Laura Lavric va face un set de analize medicale. Cântăreața fusese supusă la o primă operație la șold, iar acum va urma a doua, la celălalt șold.

Cântăreața a recunoscut că se va opera, dar nu a dat și alte detalii despre intervenția chirurgicală la șold.

„Da, mă operez! Nu vreau să dau alte detalii”, a spus Laura Lavric, ce urmează să lipsească din lumina reflectoarelor pentru două luni.

O altă cântăreață celebră care a avut de intervenții chirurgicale a fost Elena Merișoreanu. Aceasta acuza dureri crunte și nu mai putea urca pe scenă.

„O viață întreagă tot în picioare, pe tocuri, nu-i ușor. E o viață grea, o luptă continuă. După ce m-am operat însă, sunt ca și nouă. Avem medici foarte buni în România. Inițial, am vrut să mă operez în America. Acolo însă, la un mare spital, am întâlnit un ortoped român, foarte cunoscut, care m-a sfătuit să apelez la medicii noștri, care sunt foarte buni”, spunea Elena Merișoreanu.

De ce s-a certat Laura Lavric cu Angela Rusu

Anul trecut, Laura Lavric s-a certat Angela Rusu. Aceasta din urmă a declarat în cadrul unei emisiuni TV că Laura Lavric, afirmând că este o prefăcută și invidioasă.

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a spus atunci Angela Rusu.

În schimb, Angela Rusu a avut numai cuvinte de laudă pentru Vlăduța Lupău.

„Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile. Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a adăugat Angela Rusu.

Acum, Artista Laura Lavric trebuie să se opereze urgent la șold.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *