Prima pagină » Cancan » Laura Lavric, la un pas de moarte. Artista a trecut prin momente grele din cauza SARS-CoV-2

Laura Lavric, la un pas de moarte. Artista a trecut prin momente grele din cauza SARS-CoV-2

15 iun. 2021, 11:41,
în Cancan

Laura Lavric a spus că a fost la un pas de moarte din cauza SARS-CoV-2. Artista a precizat că a avut o formă destul de gravă a bolii și a trecut prin clipe de coșmar. Cântăreața de muzică populară a vorbit despre această experiență traumatizantă și de problemele pe care le-a avut.

În cazul acesteia simptomele au fost destul de puternicie și severe.

Laura Lavric, la un pas de moarte din cauza SARS-CoV-2

Cântăreața de muzică populară a precizat faptul că s-a simțit foarte rău, iar într-un anumit punct chiar începuse să creadă că nu va reuși să scape cu viață din această poveste urâtă. Artista a tras un semnal de alarmă și a ținut să le transmită tuturor celor care încă mai cred că virusul nu este real să nu mai ia în joacă această problemă.

Mai mult decât atât, Laura Lavric a subliniat faptul că este extrem de important ca lumea să se protejeze și să urmeze toate măsurile de prevenție.

„Virusul nu m-a ocolit. Nu exagerez cu nimic. Cei care spun că nu există virus și că este o păcăleală nu e adevărat. Vă spun prin ce am trecut eu, adică am simțit cum se moare, senzația și răul de moarte, frisoane, mi-am pierdut mirosul, dar gustul a rămas. (…) Plângeam, mă puneam în genunchi și spuneam: Doamne, nu vreau să mor acum. Nici acum nu am mirosul perfect”, a declarat Laura Lavric, la Antena Stars.

Ce urmări a avut asupra sa virusul

Vedeta se declară extrem de fericită de faptul că a reușit să scape de acest virus și că a trecut cu bine peste boală. Cântăreața a ținut totuși să menționeze faptul că resimte și acum „pagubele” pe care virusul le-a făcut în corp și a rămas cu unele efecte secundare.

„Mi-a trecut și văd prin casă totul plin de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a mai spus Laura Lavric.

Laura Lavric, la un pas de sinucidere

După o căsnicie de două decenii, Laura Lavric a decis să divorțeze. Bărbatul, căruia i-a oferit un băiat, a plecat însă cu toată averea fără să se uite în urmă.

„Am divorțat, a luat tot. Ajunsesem la 40 de ani și nu aveam unde să dorm. Am mers la fosta cumnată și am avut așa, un moment…de am zis așa îmi vine să iau pumn de pastile și să mor”, a mai povestit artista.

Credința în Dumnezeu și gândul că fiul îi este alături i-au dat însă putere, iar artista a luat-o de la zero. Și-a refăcut viața și a reușit chiar să-și îndeplinească visul de a-și deschide un restaurant și o pensiune.

Problemele s-au ținut scai de artistă în ultimii ani. În urma confilctului pe care l-a avut cu sora sa, cântăreața s-a decis să o trimită în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024