Prima pagină » Local » Laura Lavric are dosar penal, după ce a lovit un artist la o nuntă din Iași
Laura Lavric are dosar penal, după ce a lovit un artist la o nuntă din Iași

Laura Lavric are dosar penal, după ce a lovit un artist la o nuntă din Iași

24 iul. 2024, 11:15, 3 ,
BZI.ro, în Local

Un scandal de proporții a izbucnit în weekend la o nuntă din Iași, unde au cântat Laura Lavric și Iulian Cosmin M., membru al unei formații din Hârlău. Din cauza unei neînțelegeri legate de programul artistic, cântăreața de muzică populară l-ar fi pălmuit pe muzicant în fața sutelor de invitați.

În urma scandalului, artistul a făcut o plângere penală pentru lovire sau alte violențe. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele artistei.

„La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Hârlău a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 24 ani, despre faptul că în seara zilei de 20 iulie a.c., în timp ce presta un program artististic la un eveniment pe raza orașului Hârlău, ar fi fost agresat fizic, de o femeie.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași.

Scandal la o nuntă din Iași! Laura Lavric a lovit un muzicant

Iulian Cosmin M. susține că a fost agresat de Laura Lavric în timpul interpretării sale artistice la o nuntă desfășurată sâmbătă, 20 iulie 2024, la Magic Ballroom din Hârlău. El a declarat că artista l-a lovit peste față și l-a insultat, numindu-l nesimțit. Muzicantul consideră că nu a dat motive pentru o astfel de reacție, dar bănuiește că nemulțumirea cântăreței provine din cauza unei neconcordanțe în programul muzical, deoarece aceasta a ajuns la eveniment mai devreme decât era programat.

Pe de altă parte, Laura Lavric a afirmat că nu l-a agresat fizic pe Iulian Cosmin M., ci doar l-a mustrat pentru comportamentul său necuviincios și lipsa de respect față de statutul ei de artistă cunoscută. Ea a subliniat că nu a perturbat programul formației, deoarece a început să cânte la solicitarea mirilor.

Citește și: Scandal monstru la o nuntă din Iași! Laura Lavric a plesnit un muzicant în fața mirilor și a invitaților! Declarații halucinante ale celebrei artiste: „Merita o palmă pentru nesimțirea sa” 

Comentarii
  • Păcat era nunta lui Borhan Andrei de la Belcești,Liteni

  • Bravo !, săi ceară daune morale de toți banii ei !, iar scroafa bețivă ordinară să fie trimisă pe front în ukraina !

  • Pai doamna asta nu a iesit la pensie? Canta si cand eram eu pionier. Ba chiar soim al patriei. Vezi, uite d’aia ar trebui limita de varsta si la guristi, asa cum e la balerine. Deci inteleg ca doamna a ajuns mai devreme decat trebuia si s-a apucat sa cante desi era altul mai tanar la rand. Nasol. 😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024