Prima pagină » Cultural » Laura Lavric a recunoscut că se răzbună pe sora ei: „Pentru nenorocirea pe care mi-a făcut-o…”

Laura Lavric a recunoscut că se răzbună pe sora ei: „Pentru nenorocirea pe care mi-a făcut-o…”

18 sept. 2024, 10:39,
Cezar Bulgaru în Cultural

Laura Lavric a recunoscut că se răzbună pe sora ei, Ecaterina Traian. Cele două sunt într-un conflict de mai bine de un deceniu.

În anul 2012, celebra cântăreață de muzică populară, Laura Lavric, a acționat-o în justiție pe sora sa. Motivul a fost o declarație jignitoare făcută la televizor, în care aceasta a acuzat-o pe artistă că ar avea relații cu bărbați doar pentru cadouri și bani.

Laura Lavric a recunoscut că se răzbună pe sora ei

După un proces îndelungat, sora artistei a fost condamnată să plătească daune morale. Deși inițial s-a solicitat o sumă considerabilă, instanța a decis o compensație de 10.000 de euro, care va fi achitată în rate pe o perioadă de 16 ani.

În urma procesului, Laura Lavric încasează lunar o sumă de 50 de euro de la sora sa, ca despăgubire pentru prejudiciul moral. Cu toate acestea, rănile sufletești provocate de acuzațiile publice nu s-au vindecat complet.

„Trebuie să mai trăiesc 90 ani că să primesc toți banii, pentru că primesc 50 euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea. Eu am vrut s-o opresc să mă mai bălăcărească, nu m-au interesat banii ei.

M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singură modalitate s-o opresc, pentru că eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat n-am fost”, a declarat artista pentru StarPopular.ro.

Recent, Laura Lavric a mai fost implicată într-un scandal. Solista de muzică populară a fost acuzată că agresat un alt interpret, la o nuntă din Hârlău.

Laura Lavric nu dorește să o mai vadă pe Ecaterina Traian

Într-o declarație recentă, Laura Lavric a afirmat că relația cu sora ei este iremediabil distrusă și că nu își dorește să o mai revadă. Chiar dacă susține că a iertat-o, în contextul sărbătorilor pascale, artista a subliniat faptul că nu o mai consideră membru al familiei sale.

“I se oprește o sumă lunară din pensie, banii ăștia vin din pensia ei, în contul meu. Și doar un singur leu, dacă avea să-mi dea, i-l luam și pe ăla, dar nu de zgârcită, ci ca să mă răzbun pentru nenorocirea pe care mi-a făcut-o în viață. Alt dușman n-am avut, decât pe sora mea.” – a spus Laura Lavric despre sora ei.

Comentarii
  • O baba de 70 de ani

    Foarte bine ii face Laura. Ce sora spune despre cealalta ca e bagaboanta dupa 60 de ani? Dac o spunea cand artista avea 30-40 de ani mai intelegeam, dar la batranete? Sa-i fie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`