Prima pagină » Cancan » Laura Giurcanu, umilită la Survivor! Cum a numit-o Alexandru Nedelcu pe Faimoasă

Laura Giurcanu, umilită la Survivor! Cum a numit-o Alexandru Nedelcu pe Faimoasă

22 feb. 2022, 11:33,
în Cancan

În ultima ediție difuzată la Pro TV, Laura Giurcanu a fost umilită la Survivor de un concurent din tabăra Războinicilor, după ce spiritele s-au încins. Cum jocul pentru imunitate a fost câștigat de Faimoși, aceștia au jubilat iar până la jigniri nu a mai fost decât un pas. Deranjat de atitudinea blondei, Alexandru Nedelcu i-a adresat cuvinte destul de urâte Faimoasei.

Emisiunea de supraviețuire difuzată de Pro TV este unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune. Astfel, în cele trei seri în care este difuzată, telespectatorii stau cu sufletul la gură urmărind întrecerile. În plus, începând cu 20 februarie, există o nouă regulă ce pune pe jar telespectatorii. În fiecare săptămână, un Faimos și un Războinic vor fi trimiși pe Insula Exilului.

Laura Giurcanu, umilită la Survivor

Luni, 21 februarie, a avut loc jocul de imunitate disputat între Faimoși și Războinici. Cei dintâi au început în forță, conducând la un moment dat cu 7-0. Până la urmă și-au adjudecat întrecerea cu 10-7, dar totul a degenerat într-o ceartă aprigă. Se pare că noua regulă, dar și condițiile dure în care sunt nevoiți să locuiască și să se descurce au încins spiritele. Iar concurenții și-au rostit cuvinte fără precent la această emisiune!

„- Cine a vorbit, măi? Tu ai vorbit, gură de capră?
– Eu!
– Tu? Se vede!
– Am luat două puncte azi! Tu?
– Nu.
– Nu, stai, am luat două puncte și data trecută!
– Și ce-ai făcut cu ele?
– Ce-am fpcut cu ele? Am mâncat!
– Nu se vede!
«Dar grasuțul nu îmi dau seama ce are personal cu mine. Nu știu, că sunt slăbuță, că sunt frumușică!», a spus Laura, vorbind cu colegii săi.
– Vezi că la 25 de ani ai vergeturi pe… nu știu cum facem!
– Ai fost atent! Se vede că ai fost atent, că nu se vede, așa! Cred că o să mă duc în cortul meu și o să plâng pentru că am vergeturi”, a fost dialogul absolut halucinant între cei doi concurenți.

Războinicii, gest scandalos față de colegul de echipă Relu Pănescu

În urma deciziei de a-și trimite câte un coleg pe Insula Exilului, Faimoșii l-au nominalizat pe CRBL, iar Războinicii pe Relu Pănescu. Aceștia au fost lăsați practic la mila colegilor de trib în ceea ce privește hrana. Însă, în tabăra războoinicilor, Relu Pănescu a intrat în conflict cu mai mulți colegi. El a spus că s-a săturat să fie privit ca și cum ar avea un handicap din cauza vârstei, mai ales că acesta a adus foarte multe puncte în competiție.

Aceștia l-au taxat dur, deoarece nu i-au trimis porția de hrană, lâsându-l pe Insula Exilului fără nicio resursă. Războinicul nu a primit nici măcar cocos, ca să nu mai vorbim de orez. Din fericire, CRBL, care a primit hrană de la colegii de trib, a ales să împartă mâncarea cu colegul său de suferință. În consiliul de eliminare, spiritele s-au încins, iar Zmărăndescu le-a arătat obrazul Războinicilor și le-a spus să le fie rușine pentru felul în care s-au comportat cu Relu. Dincolo de toate ăstea, Laura Giurcanu sigur nu va trece peste jignirile Războinicului Nedelcu și va căuta să-i plătească polița în edițiile următoare de la Survivor.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *