Prima pagină » Radio » Actualitate » Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, ar avea o relație. Cei doi au fost adversari la America Express

Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, ar avea o relație. Cei doi au fost adversari la America Express

26 oct. 2023, 10:23,
în Radio

Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, ar avea o relație și formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Idila dintre cei doi s-a înfiripat la America Express, unde au fost adversari. Mai mult, Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca au fost în vacanță împreună, dar au fost văzuți și la restaurant.

Laura și Aris au fost surprinși zilele trecute luând masa în oraș. Fiul Andreei Esca a ieșit în oraș cu adversara lui din America Express. Ba chiar, cei doi au fost văzuți când se sărutau pasional în mașină. Ulterior, blondina a avut o primă reacție despre ispostaza în care a fost surprinsă.

Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, ar avea o relație

Recent, paparazzi Cancan i-au surprins sărutându-se în mașină, la miezul nopții. Aris Eram și Laura Giurcanu au ieșit împreună la restaurant, iar la un moment dat s-au urcat în mașina influenceriței și și-au dat frâu liber sentimentelor. S-au sărutat cu mare patos, după care fiecare a mers la casa lui.

„Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro.

După ce au luat masa la un restaurant indian din Capitală, cei doi s-au îndreptat către mașina creatoarei de conținut. Laura Giuranu l-a dus pe Aris acasă, iar la un moment dat, spre surprinderea tuturor, cei doi au început să se sărute pasional. Ea a stins lumina în mașină, pentru a se asigura că nu-i vede nimeni.

Mai mult, Laura Giurcanu și Aris Eram au bifat, în septembrie, prima vacanță împreună, în Ibiza. Aris a pus mai multe fotografii din vacanță pe rețelele sociale, în care apare alături de cunoscuta influenceriță.

„Iubitul pe care l-am avut înainte s-a asigurat că… mi-a făcut viața puțin grea și acum sunt convinsă că sunt capabilă de absolut orice”, spunea influencerița la America Express.

Ce se știe despre viața sentimentală a lui Aris Eram

Spre deosebire de sora și mama lui, Aris Eram este o persoană discretă. Acesta nu a apărut pe micile ecrane, dar a acceptat provocarea de a participa alături de Alexia Eram la America Express, acolo unde a cunoscut-o pe Laura Giurcanu.

Dacă influencerița a fost întotdeauna deschisă și a vorbit mereu despre viața sa personală, despre Aris Eram nu se cunosc prea multe detalii. Tânărul de 20 de ani este un tip discret și studiază în străinătate, la o facultate din Barcelona. Aris și Alexia Eram se luptă pe Drumul Soarelui de la America Express pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *