Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Laura Giurcanu s-a despartit de Bromania? „Mi-a frant inima in milioane de bucatele…Sper ca ele sa te faca fericit!”
Laura Giurcanu s-a despartit de Bromania? „Mi-a frant inima in milioane de bucatele...Sper ca ele sa te faca fericit!

Laura Giurcanu s-a despartit de Bromania? „Mi-a frant inima in milioane de bucatele…Sper ca ele sa te faca fericit!”

08 dec. 2017, 09:12,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:51903;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Laura Giurcanu s-a despartit de Bromania? „Mi-a frant inima in milioane de bucatele…Sper ca ele sa te faca fericit!”
Laura Giurcanu, castigatoarea Next Top Model, si-a pus fanii pe jar cu un mesaj in care anunta pe toata lumea ca s-a despartit de Bromania. Intr-un mesaj „siropos”, postat pe Instagram, manechinul sustine ca s-a despartit de cunoscutul comedian. 
„The End. Sfarsitul unei relatii frumoase, cu bune si cu rele, care m-a schimbat ca om, ca femeie, ca suflet… din pacate el nu a fost omul care mi-a promis ca o sa fie si din acest motiv am decis sa mergem pe drumuri separate. . Mi-a frant inima in milioane de bucatele si pentru el totul a fost doar o gluma. Sper ca "ele" sa te faca fericit, eu nu am fost destul. Bromama, imi pare rau ca fiul dumneavoastra nu stie sa iubeasca cu adevarat”, a scris Laura Giurcan, pe Instagram.

Fanii nu s-au lasat pacaliti. Se pare ca Bromania si Laura Giurcan nu sunt la prima astfel de glumita. In trecut, ei si-au mai anuntat fanii ca se casatoresc, apoi ca frumoasa satena e insarcinata. 

„E caterinca rau, ba!”, „Doar eu ma prind ca e un prank?”, „Vorbeste de ciocolata, oameni buni!”, „BRomania face glume, dar nici asa bune, Laura”, „Voi nu va dati seama ca e un prank ?? Raspunde la telefon. Deschide usa.. ?? !”, „Cum v-ati despartit daca nu ati fost niciodata impreuna?”, au fost doar cateva din comentariile primite de la fani la poza cu pricina.
sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *