Prima pagină » Cancan » Laura Giurcanu, reacție acidă! Ce a putut să spună câştigătoarea America Express

Laura Giurcanu, reacție acidă! Ce a putut să spună câştigătoarea America Express

29 dec. 2023, 12:21, 2 ,
în Cancan

Laura Giurcanu a avut o reacție acidă prin intermediul rețelelor de socializare. Influencerița a fost lăsată de internauți cu un gust amar. Iată ce a transmis câștigătoarea sezonului 6 de la America Expess!

Vedeta a fost deranjată de câteva aspecte ale oamenilor cu privire la ea și cealaltă câștigătoare de la America Express, Sânziana Negru. Iată reacția acidă a celebrei influencerițe!

Laura Giurcanu, reacție acidă!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Laura Giurcanu a făcut un videoclip în care a vorbit despre un subiect care o deranjează foarte mult. Influencerița a declarat că internauții s-au luat de aspectul fizic al ei și al Sânzianei Negru.

„Vreau să deschid un subiect care îmi stă pe limbă, pur și simplu nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții. Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor. S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm, că eu sunt foarte înaltă, Sânziana e foarte scundă, diferența de înălțime dintre noi două, că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. În felul ăsta? La orice chestie care era legată de noi”, a spus influencerița pe InstaStory.

Laura Giurcanu este deranjată de ce aude pe Internet

Câștigătoarea America Express a spus că are foarte multă încredere în ea, dar tot este deranjată de ce aude pe Internet. Ea este mulțumită de felul în care arată și nu-și dorește să schimbe nimic.

„Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă, așa că n-ai ce să-mi zici, nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers. Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ, nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a mai adăugat aceasta.

Mai mult decât atât, Laura Giurcanu a transmis faptul că este deranjată de comentariile răutăcioase. Influencerița spune că nu îi vine să creadă cu câtă lejeritate se spun vorbe urâte la adresa altor persoane.

„Oamenii se simt mult prea confortabili să comenteze și să aibă păreri despre corpurile femeilor, lucru care nu știu real dacă se va schimba vreodată, dar asta nu-l face, doar pentru că ne-am obișnuit cu asta, mai puțin greșit…”, a declarat ea.

Comentarii
  • esti o luptatoare si o fata de nota 10. fa abstractie de toate rautatile

  • Emilia Neculaes

    Ambele sunt frumoase și cu un farmec personal care te face să le îndrăgești,iar despre comentarii ce să zic,oare au vizionat emisiunea America Expres, sau au încurcat borcanele,pardon emisiunile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *