Prima pagină » Actualitate » Laura Gherasim: „Trebuie să existe răspundere pentru distrugerea sistemului de sănătate din România și pentru eșuarea statului român”
Laura Gherasim: „Trebuie să existe răspundere pentru distrugerea sistemului de sănătate din România și pentru eșuarea statului român”

Laura Gherasim: „Trebuie să existe răspundere pentru distrugerea sistemului de sănătate din România și pentru eșuarea statului român”

28 aug. 2023, 18:20, 4 ,
B, , h, , în Actualitate

Laura Gherasim transmite faptul că trebuie să existe răspundere pentru distrugerea sistemului de sănătate din România și pentru eșuarea statului român, după tragedia care a avut loc la Crevedia.

„Colectiv:
Prim-ministru: Victor-Viorel Ponta (PSD), Ministrul Sănătății: Nicolae Bănicioiu (PSD).
Incendiile din spitale din timpul pandemiei:
Prim-ministru: Florin Vasile Cîțu (PNL), Ministrul Sănătății: Vlad Voiculescu (USR).
Exploziile din Crevedia:
Prim-ministru: Marcel Ciolacu (PSD), Ministrul Sănătății: Alexandru Rafila (PSD).
Distanțat, indiferent, decorativ – același președinte al statului eșuat: Klaus Werner Iohannis (PNL).

39 de pompieri trimiși direct în iad, în cazul Crevedia.

Gestionarea situației de urgență în cazul tragediei de la Colectiv:

Intervenții necorespunzătoare și negarea problemelor din spitalele românești, un haos criminal, tergiversarea transferului marilor arși în străinătate, condamnându-i la tratamente în condiții improprii și la infecții nosocomiale.

Al doilea „Colectiv” a fost în timpul pandemiei. 11 incendii produse în spitalele din România, în special în secțiile ATI în care erau tratați pacienții de COVID-19, au produs 25 de victime. Unii dintre românii decedați au ars de vii, legați de paturi. Ați știut toate disfuncțiile majore din secțiile ATI, dar nu au fost raportate mai departe.
Lista abuzurilor în funcție, încălcărilor flagrante de drepturi și libertăți din pandemie este interminabilă. În pandemie, ați dispus suspendarea intervențiilor medicale considerate „non-urgente”. Câtă risipă umană!
Ați condamnat bolnavii cronici, tați, bunici, copii, iar statul român nu ne-a dezvăluit niciodată numărul lor real.
SIMPLA DEMISIE nu mai poate fi acceptată!!
Demisii și anchete.
Trebuie să existe răspundere pentru distrugerea sistemului de sănătate din România și pentru eșuarea statului român. Acum!”, a transmis Laura Gherasim.

Comentarii
  • Cine ? Guwernerul fericit al dulapului USL ? Care a adus PSD la guvernare și acum zice cu plăcere i-o n-o pot kivanok PSD ?pai în timpul acestui guwerner sau întâmplat cele mai multe crime, de la Colectiv, oamenii cu cancer lăsați pe drumuri fără medicamente, dictatura medicală cu injectari forțate asupra a milioane de români , interdicția libertăților de tot felul , sechestrare în masă in case, corupție la cele mai înalte nivele, statul eșuat total , Crevedia , oameni care mor în spitale aiurea , femei care nasc în poarta maternităților, bebeluși arși , Crevedia ………….

  • În spitale e mafie ,corupția a ajuns la un nivel de neînchipuit dacă nu dai șpagă e jale ,Doctorii sunt plini de bani vile de lux etc, În scoli mafie ,droguri în societate e jale .Mafia conduce România și hoții Toți vom pleca de aici.vine Arafat și tine discursuri asta trebuia arestat de mult cât a furat și am fost bătaia lui de joc în Marea escrocherie Covid.Nu se mai poate trai intr-o tara plina de corupție.mafie unde totul e controlat de clanuri și politicieni corupti

  • Ca trebuie, este una. Dar cine in statul asta esuat, sa faca cercetare serioasa pentru a trage la raspundere vinovatii?

  • Dar pe bețivul meu–”cine e generalul eșutat–cine–cineeeeee-” care a bâgat mulți oameni în saci negri și îngropați cu escavatoarele mele ciordeliste sau marea mascaradâ cuviduț orchestratâ de șobolâneala mea–uni erau arși sau sechestrați în case în timp ce șobolâneala mea aniversa reușitele eșuârii prin birouri câlduțe ale mele pas cu pas vam eșuat –cînd vor fi demascate–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *