Prima pagină » National » Laura Gherasim, o tânără din România: „Trăim o cacialma economică bazată pe interese şi trădare de neam!”
Laura Gherasim, o tânără din România: „Trăim o cacialma economică bazată pe interese şi trădare de neam!”

Laura Gherasim, o tânără din România: „Trăim o cacialma economică bazată pe interese şi trădare de neam!”

01 nov. 2022, 16:00,
în National

Timp de câteva luni, s-au făcut modificări la Codul Fiscal, iar impozitele şi taxele au crescut. Anterior, premierul Nicolae Ciucă a confirmat majorarea cu 50% a taxelor şi impozitelor locale. Acesta a afirmat, chestionat despre amedamentul depus de senatorii din coaliţie privind creşterea cu 50% a taxelor şi impozitelor locale, că decizia a fost luată în coaliţie.

Se pare că măsurile discutate și agreate în ultima perioadă de autorităţi au creat nemulţumiri în rândul cetăţenilor. Aceştia spun că refuză să plătească taxe unui stat care „prin legile pe care le ia îşi înfometează oamenii”.

„Trăim o cacialma economică bazată pe interese și trădare de neam! Acest stat este al oricui, dar nu al românilor! De ce să mai plătesc taxe pentru acest stat?! Am dreptul să refuz să mai plătesc taxe pentru un stat care mă distruge? Frumusețea, cultura, iubirea, familia, copiii, neamul nu poate crește pe acest sol pe care îl otrăviți zilnic! Speranța, credința, amăgirea că va fi bine nu ne încălzește nici sufletul și nici casele!

Trebuie să existe o limită! Noi, românii, nu am votat partide care să ia decizii ascunse în numele poporului român, decizii care ne distrug pacea, familiile, viața și toată munca noastră! Cei ce guvernează România, ce dețin acele funcții efemere în România, cei pe care cu speranță și încredere i-am votat iau doar decizii care ne distrug, cu o viteză uluitoare.

Acesta este o sfidare de neam, o pedeapsă pentru toți locuitorii acestei țări, o răstignire a istoriei unui popor! Voi cei care luați decizii aveți obligația să explicați legile pe care le luați în numele poporului român, dar mai ales consecințele lor! Noi, românii vrem pace și vrem să fim reprezentați de oameni care iubesc România și pe toți locuitorii ei, nu trădători de neam, trădători de țară!

Refuz să mai plătesc taxe în România pentru un stat care NU reprezintă interesele poporului meu! Refuz să accept să mai muncesc pentru acești guvernanți care nu iubesc românii, nu respectă acest neam și care iau pe bandă rulantă decizii care ne distrug! Un stat care prin legile pe care le ia își înfometează oamenii, îi bagă în întuneric, care ne poate arunca oricând( fără voia noastră) într-un război care nu este al nostru, un stat care ne distruge educația, sănătatea, ne distruge familia, bunicii, copiii și care calcă în picioare Constituția României, nu este un stat care iubește oamenii, nu este statul nostru! Acest stat este al oricui, dar nu al românilor! Noi nu suntem acest stat!”, a declarat Laura Gherasim, o tânără din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *