Prima pagină » Actualitate » Laura Gherasim: „Dacă nu ați simțit limita, o vom simți sigur la anul, când trebuie să returnăm 32 miliarde de euro pentru împrumuturile luate”
Laura Gherasim: „Dacă nu ați simțit limita, o vom simți sigur la anul, când trebuie să returnăm 32 miliarde de euro pentru împrumuturile luate

Laura Gherasim: „Dacă nu ați simțit limita, o vom simți sigur la anul, când trebuie să returnăm 32 miliarde de euro pentru împrumuturile luate”

23 oct. 2022, 09:20, 3 ,
în Actualitate

Laura Gherasim, o tânără din România, a transmis un mesaj cu privire la faptul că România nu este o țară pierdută și a oferit mai multe argumente pentru a susține această  idee.

Tânăra susține că aude foarte des afirmația potrivit căreia, „România nu mai există ca stat. Este pierdută”, iar românii nu ar trebui să se mai zbată și transmite un mesaj românilor.

„ROMÂNIA ESTE PIERDUTĂ?!

S-a atins limita aceea pe care nimeni NU AR TREBUI SĂ MAI PERMITĂ SĂ MAI FIE ATINSĂ VREODATĂ! E CU GATA, PÂNĂ AICI!

Aud in jurul meu de la unii că „Degeaba ne zbatem, România nu mai există ca stat. Este pierdută…!”

Pentru toți oamenii care mi-au transmis acest mesaj:

Unul dintre atributele principale ca să te mai poți numi stat de drept este SUVERANITATEA!

Constituția României, acea cărticică pe care mulți nici nu s-au uitat vreodată, dar și-au strigat drapelul și s-au prezentat ca fiind români!

ARTICOLUL 1.

1)România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

ARTICOLUL 2

(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Am devenit cobaiul EUROPEI, ca să se creeze un precedent! Cârpe de șters. Nimeni nu negociază cu cârpele!

Suntem primiți de către portari peste tot! Acesta este nivelul la care am ajuns. Atunci îți dai seama unde ești, când la nivel de reprezentant al României în străinătate te mai primește portarul Instituției la care te duci!”, a transmis Laura Gherasim.

„Poți spune orice despre România, dar nu că e pierdută”

De asemenea, tânăra susține că se poate spune orice despre România, dar nu că e pierdută, deoarece avem sportivi de excepție, artizani care respectă portul tradițional, medici, avem Dunărea, Marea Neagră, munți și teren fertil.

„NU! România a fost dăruită, furată, neprețuită, prostită, păcălită, umilită, ținută jos la marginea preșului marilor imperii. Poți spune orice despre România, dar nu că e pierdută:

România nu este pierdută cât timp mai există români ca Hagi, Nadia, Ponor, Halep, David Popovici și alți minunați sportivi! Mi-ar trebui o viață să le scriu numele bine meritat!

România nu este pierdută cât timp artizanii României țin pe pielea lor IA și respectă portul tradițional.

România nu este pierdută cât timp medicii noștri încă țin cu spatele lor spitale întregi intr-un sistem defect, cu oameni defecți.

România nu este pierdută cât timp curge Dunărea, avem Marea Neagră, munții stau drepți și pământul e la fel de fertil.

România nu este pierdută cât timp există credință și iubire pentru oameni și voință!

România nu este pierdută atâta timp cât există tineri care vor rămâne acasă să muncească și să fie respectați pentru munca lor!

România nu este pierdută cât timp mai există oameni de bine în presă, în mediul privat, în partide, în guvern, în țară, LA FIRUL IERBII!

România nu este pierdută cât timp va mai dăinui neamul românesc și cultura noastră, cât timp mai există grâu și mâini care să frământe o pâine, mame care să educe copii, tați care să fie umerii unei familii. Și asta nu se poate negocia, fura, măslui!”, a mai transmis Laura Gherasim.

Laura Ghersasim: „Dacă nu ați simțit limita, o vom simți sigur la anul, când trebuie să returnăm 32 miliarde de euro pentru împrumuturile luate”

Laura Gherasim susține că România mai există cât timp mai aud voci de la H.D. Hartmann, Cristian Terheș, George Simion, Andrei Marga, Diana Iovanovici-Șoșoacă și alți români care fac ceva pentru această țară.

„România mai există cât timp mai aud voci de la un H.D. Hartmann, un Cristian Terheș, un George Simion, un Andrei Marga, o Diana Iovanovici-Șoșoacă, ORICINE, mii de români, care în felul lor, mai fac fac ceva și urlă nedreptatea printre atâtea voci mieunate, fiecare după priceperea lui, dar pentru România!

România este și va rămâne România pentru că S-A atins limita pe care nimeni NU AR TREBUI SĂ MAI PERMITĂ SĂ FIE ATINSĂ VREODATĂ! E CU GATA, PÂNĂ AICI!

Dacă nu ați simțit limita, o vom simți sigur la anul, când trebuie să returnăm 32 miliarde de euro pentru împrumuturile luate! Urmează și decontul către Fondul Monetar Internațional”, a transmis Laura Gherasim.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`