Prima pagină » National » Laura Gherasim, candidata AUR pentru Parlamentul European: ”Familia reprezintă stâlpul societății europene creștine.” – VIDEO
Laura Gherasim, candidata AUR pentru Parlamentul European: ”Familia reprezintă stâlpul societății europene creștine.” - VIDEO

Laura Gherasim, candidata AUR pentru Parlamentul European: ”Familia reprezintă stâlpul societății europene creștine.” – VIDEO

06 iun. 2024, 12:52, 1 ,
în National

Laura Gherasim, candidata Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de Parlamentar în Parlamentul European, a adus în atenție importanța familiei tradiționale și a valorilor creștine în societatea europeană contemporană.

„Familia reprezintă stâlpul societății europene creștine. Familia este formată dintr-un bărbat și o femeie și așa trebuie să rămână,” a afirmat Gherasim, subliniind importanța menținerii acestei structuri fundamentale.

Laura Gherasim, candidata AUR pentru Parlamentul European: ”Familia reprezintă stâlpul societății europene creștine.”

Laura Gherasim, candidata AUR pentru Parlamentul European a promis să lupte în Parlamentul European pentru dreptul familiei tradiționale de a fi recunoscut și protejat.

„Pentru acest drept ne vom lupta în Parlamentul European,” a declarat Gherasim, evidențiind preocuparea pentru protejarea valorilor tradiționale și a familiei.

Gherasim a exprimat preocuparea față de posibilitatea unei minorități agresive de a impune majorității standarde care contravin valorilor tradiționale.

„Nu ne dorim ca o minoritate agresivă să impună majorității lucruri dincolo de normalitate,” a subliniat ea.

Ea a continuat prin a evidenția preocuparea față de educația copiilor, pledând pentru dreptul părinților de a-și crește copiii conform propriilor principii și valori.

„Nu ne dorim să avem copii educați forțat, pe baza unor reguli și principii care nu ne aparțin,” a adăugat Gherasim.

În final, Laura Gherasim a făcut un apel la acțiune, îndemnând cetățenii să participe la alegerile europarlamentare din 9 iunie și să trimită patrioți în Parlamentul European, care să lupte pentru valorile tradiționale și pentru viitorul românilor.

„Pe 9 iunie împreună ne apărăm familia!” a concluzionat ea.

Aceste declarații reflectă angajamentul Laurei Gherasim și al partidului AUR de a promova și proteja valorile familiei tradiționale și de a lupta pentru o Europă morală și normală.

Laura Gherasim despre ajutorul dat fermierilor și prețurile mari la energie

În postările trecute, Laura Gherasim a vorbit despre faptul că fermierii români beneficează de cea mai mică subvenție din Uniunea Europeană, iar toți cetățenii plătesc cel mai mare preț la energie.  Vorbim despre faptul că politicienii trimiți în Parlamentul European au încălcat în picioare orice principiu de moralitate, orice modalitate prin care românii ar fi putut a fi ajutați.

„Energia electrică produsă de companii de stat românești este preluată de străini și revândută scump românilor,” a spus ea.

În altă ordine de idei trebuie punctat faptul că este o încercare oribilă de destabilitare AUR din partea coaliției PSD-PNL care vor să creeze ideea că votul tău nu contează:

În data de 9 iunie poporul român are o nouă luptă de purtat,atunci când trebuie să se prezinte la urne pentru a face alegerea între globalismul reprezentat de coaliția toxică PSD-PNL și patriotismul promovat de AUR. Vor încerca să te convingă că votul tău nu contează, că toți politicienii sunt la fel, că oricum alții decid și nu tu. Toate aceste afirmații au ca și scop demolizarea poporului român, inducerea în fals că această bătălie nu este importantă. Dacă tu nu ajungi la vot ,atunci mercenarii coaliției toxice vor avea o putere de vot de două sau chiar de trei ori mai mare, mercenarii lor îți vor decide viitorul. Nu îi lăsa să facă acest lucru! Pe 9 iunie prezinta-te la luptă împotriva globaliștilor și trădătorilor de țară!” a explicat Laura Gherasim, candidata AUR pentru Parlamentul European.

COMANDAT DE PARTIDUL ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR – ALIANȚA AUR, EXECUTAT DE GLOBAL MEDIA LET SRL, CMF EUROPARLAMENTARE: 41240016

 

Comentarii
  • Sunteți cu toții niște scursuri și mizerii va sfașiați între voi că hienele iar împreună cu presa care este de partea celui care da mai mult faceți un circ ieftin și de tot rahatul.Oamenilor le este sila și scârbă de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *