Prima pagină » Local » Laura Gherasim, candidat AUR pentru Parlamentul European: ”Am fost mințiți, iar acum am ajuns printre săracii Europei” – VIDEO
Laura Gherasim, candidat AUR pentru Parlamentul European: ”Am fost mințiți, iar acum am ajuns printre săracii Europei” - VIDEO

Laura Gherasim, candidat AUR pentru Parlamentul European: ”Am fost mințiți, iar acum am ajuns printre săracii Europei” – VIDEO

06 iun. 2024, 10:18, 1 ,
în Local

Laura Gherasim, candidata Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de Parlamentar în Parlamentul European, a făcut o serie de declarații vehemente privind situația economică și energetică a României. Ea a subliniat că românii au fost înșelați și acum se află printre cei mai săraci din Europa.

„Am fost mințiți, iar acum am ajuns printre săracii Europei,” a afirmat Gherasim. Ea a criticat dur piața de monopol, afirmând că în această așa-zisă libertate economică, românii sunt nevoiți să plătească cele mai mari prețuri.

Companiile românești vând energie către corporații, iar corporațiile le vând scump către români

Un punct central al declarațiilor sale a fost problema energiei electrice. Gherasim a evidențiat că energia produsă de companii de stat românești este preluată de străini și revândută scump românilor.

„Energia electrică produsă de companii de stat românești este preluată de străini și revândută scump românilor,” a spus ea.

Candidatul AUR pentru Parlamentul European a criticat și liberalizarea impusă, pe care o consideră responsabilă pentru distrugerea firmelor românești.

„Liberalizarea impusă ne-a distrus firmele românești. Nu ne încălzește Europa, ne încălzește energia românească pe care o plătim firmelor europene,” a subliniat Gherasim, subliniind că românii plătesc un preț mult prea mare pentru energie, unul dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeană.

În final, Gherasim a făcut un apel la acțiune, subliniind importanța alegerilor din 9 iunie.

„Avem o luptă de dus. Din 9 iunie trebuie să alegem cine vrem să fim în Europa. Este timpul patrioților în Parlamentul European,” a declarat ea, încheind cu un îndemn pentru votarea poziției 4, „Votăm poziția 4 pentru români și pentru România.”

Aceste declarații reflectă angajamentul Laurei Gherasim și al partidului AUR de a lupta pentru interesele românilor și de a asigura o reprezentare puternică și patriotică în Parlamentul European.

Laura Gherasim, candidat AUR la Parlamentul European: Antreprenorii români sunt afectați de schimbările făcute de Guvern

Un obstacol major pentru antreprenorii din România este fluctuația frecventă a reglementărilor fiscale, afirmă Laura Gherasim, candidatul AUR la alegerile europarlamentare. Într-un context în care aceste reglementări se schimbă alarmant de des, la fiecare șase luni, devine aproape imposibil pentru antreprenori să planifice strategic pe termen lung. Această instabilitate fiscală face dificilă anticiparea costurilor și profiturilor, descurajând inițiativele private și investițiile durabile. Lipsa de stabilitate și predictibilitate lasă antreprenorii să se descurce într-un mediu economic nesigur, unde orice greșeală poate avea consecințe grave.

Pe lângă incertitudinea fiscală, antreprenorii români se confruntă și cu o birocrație apăsătoare și tratamente nejustificat de severe. În loc să fie recunoscuți ca motoare ale dezvoltării economice, antreprenorii sunt adesea priviți cu suspiciune, complicându-le și mai mult situația. Documentele necesare pentru a iniția și menține o afacere sunt eliberate cu întârzieri, iar controalele frecvente și excesiv de stricte pot inhiba inițiativa privată. Această atitudine de neîncredere și presiunea birocratică constantă descurajează antreprenorii, împiedicându-i să se concentreze pe inovație și creștere.

Românii trebuie să înțeleagă faptul că Laura Gherasim, candidat AUR pentru Parlamentul European este unul dintre patrioții de care țara are nevoie! Trebuie să votăm oameni corecți și care vor să facă lucruri bune pentru țară.

COMANDAT DE PARTIDUL ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR – ALIANȚA AUR, EXECUTAT DE GLOBAL MEDIA LET SRL, CMF EUROPARLAMENTARE: 41240016

 

Comentarii
  • O ex missă de prin Wasluy, f… de un moldovean basarabean cu legături dubioase spre Kremlin.
    Încă o dovadă, că hauriferii-șoșoci sunt idioți utili, păpușati prin intermediul Târziului, adevăratul sforar din spatele cortinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *