Prima pagină » Actualitate » Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare vorbește despre polul suveranist

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare vorbește despre polul suveranist

15 nov. 2023, 06:27, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Laura Gherasim, candidatul AUR la Europarlamentare salută alianța partidului cu Partidul Republican, cu Alianța Național Țărănistă și cu Partidul Forța Identității Naționale condus de fostul ministru Ilan Laufer. Redpm, integral, postarea publicată de Laura Gherasim:

” Alianța AUR s-a consolidat astăzi!
Astăzi, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, s-a alăturat Alianței AUR și Partidul Forța Identității Naționale în lupta pentru demnitate, suveranitate, libertate și apărarea Credinței.
Bătălia politică de anul viitor va fi dată între așa-zisul Bloc Democratic format din PSD-PNL și veșnicul UDMR, și polul suveranist coagulat în jurul AUR.
Unde există unitate, există întotdeauna victorie!
BINE AI VENIT, Ilan Laufer!” a explicat Laura Gherasim.

Comentarii
  • Pe Ilan îl caracterizează numele de familie ! , “Fugar “ , la noi se mai numește și “ traseist “ ! , AUR greșește că dintr-un partid original din dorința de a crește artificial și nenatural devine o adunătură de oportuniști , fripturiști care vor distruge din interior credibilitatea partidului ! , n-o luați pe cărarea USR !

  • Ilan Laufer, dacă nu devii un erou al copiilor sărmani degeaba te-ai înscris în Partidul AUR. Haide să te vedem de ce ești în stare în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *