Prima pagină » Actualitate » Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ”Să fim parte a schimbării, nu doar simpli spectatori!”

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ”Să fim parte a schimbării, nu doar simpli spectatori!”

24 oct. 2023, 07:40,
B, , h, , în Actualitate

Laura Gherasim, candidatul AUR la Europarlamentare a participat în cursul zilei de luni la Gală Sănătății Mintale, un eveniment dedicat conştientizării la nivel național a prevenției și combaterii consumului de droguri și alcool în rândul copiilor și tinerilor. Laura Gherasim explica faptul că oamenii nu trebuie să fie doar spectatori ci trebuie să se implice în comunitățile lor pentru bunul mers al lucrurilor:

”ALEGE VIAŢA!
În aceste momente, particip cu bucurie la Gală Sănătății Mintale, derulată la Palatul Parlamentului, la invitația Asociației de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală de Grup.
Evenimentul este centrat pe proiecte de prevenție și conștientizare la nivel național pentru combaterea consumului de droguri și alcool în rândul copiilor și tinerilor. O veritabilă chemare la acțiune și o oportunitate de implicare într-un efort colectiv dedicat scopului de a face România un loc mai sigur pentru copii și tineri.
Să fim parte a schimbării, nu doar simpli spectatori!
Trebuie doar să facem primul pas spre conștientizarea rolului pe care putem să îl avem în viață!
Spectacolul este susținut de Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, alături de tenorul Alin Stoica.
Felicitări organizatorilor și tuturor persoanelor implicate pentru realizarea acestui eveniment!”, a explicat Laura Gherasim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *