Prima pagină » Actualitate » Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare, protestează în fața CNA: ” Un instrument de propagandă pentru partidul unic PSD-PNL.” – FOTO

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare, protestează în fața CNA: ” Un instrument de propagandă pentru partidul unic PSD-PNL.” – FOTO

07 nov. 2023, 11:07,
în Actualitate

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare se află în aceste momente în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) într-o acțiune de protest împotriva cenzurii presei. La protest sunt prezenți zeci de membri și simpatizanți AUR împreună cu senatorul Claudiu Târziu:

” Protest în fața sediului CNA, care nu mai este nimic altceva decât o unealtă de oprimare politică și de cenzurare a libertății de exprimare. Și un instrument de propagandă pentru partidul unic PSD-PNL.
Mai nou, la comandă politică, CNA vrea să sancționeze Realitatea Plus, pentru că a avut curajul să prezinte onest o informație care este în interesul cetățenilor României: activitatea Caravanei Medicale AUR, un demers social ce facilitează accesul la servicii medicale gratuite românilor din comunități izolate, în care nu există servicii de asistență medicală.
O astfel de cenzură a libertății și a faptelor bune, în slujba românilor, nu poate fi tolerată într-o societate democratică! Protestăm atât timp cât va fi nevoie!
Pentru libertate, pentru români, pentru România!” a explicat Laura Gherasim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *