Prima pagină » Actualitate » Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ”Am avut dreptate, dar Guvernul neagă realitatea!”
Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ”Am avut dreptate, dar Guvernul neagă realitatea!”

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare: ”Am avut dreptate, dar Guvernul neagă realitatea!”

29 sept. 2023, 08:09,
BZI.ro, în Actualitate

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare explică faptul că a avut dreptate în ceea ce privește salariile lucrătorilor în construcții. Laura Gherasim a subliniat în dese rânduri faptul că odată introdus CASS pentru aceste servicii, salariile vor suferi. Redăm, integral, postarea publicată de candidatul AUR la Europarlamentare:

 

” Am avut dreptate, dar Guvernul neagă realitatea și aritmetica. Prim-ministrul Ciolacu a înțeles, în sfârșit, că salariile în construcții vor scădea după reintroducerea CASS
Luni, 25 septembrie, am înaintat Guvernului României memoriul prin care demonstram, printre altele, că salariul net al muncitorilor în construcții se va diminua prin reintroducerea CASS și că toate calculele prezentate de Guvern în spațiul public neagă aritmetica și realitatea din piața muncii.
În 26 septembrie, Guvernul și-a asumat răspunderea în Parlament pe noile prevederi fiscale, promițând prosperitate și garantând că toate salariile vor crește. Blamând argumentele care susțin contrariul.
Astăzi, 28 septembrie (n.red. ieri), Prim-ministrul Ciolacu mi-a dat dreptate: a înțeles, în sfârșit că salariul minim net în construcții, agricultură și industria alimentară va scădea după reintroducerea CASS, chiar și după majorarea de 300, respectiv 500 de lei.
Este tragic pentru mediul de afaceri românesc și pentru toți românii. Sunt consecințe tragice ale scenetei politice în care incompetența absolută, ridicolul și reaua-voință se validează reciproc.” a explicar Laura Gherasim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *