Prima pagină » Local » Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare, a fost prezentă la evenimentul organizat pentru femei: „Agenda Rozmarin – Femeia, Nucleu de Aur” – FOTO

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare, a fost prezentă la evenimentul organizat pentru femei: „Agenda Rozmarin – Femeia, Nucleu de Aur” – FOTO

22 oct. 2023, 09:05, 2 ,
în Local

Laura Gherasim, candidat AUR la Europarlamentare, a fost prezentă la Iași, la evenimentul organizat pentru femei, eveniment ce s-a numit „Agenda Rozmarin – Femeia, Nucleu de Aur”,. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Laura Gherasim a vorbit despre cât de important este rolul femeii în societatea contemporană și depre faptul că acestea ar trebuie să aibă aceleași drepturi ca și bărbații. Redăm integral postarea publicată de Laura Gherasim:

Astăzi (n.red. ieri), 21 octombrie, am participat la evenimentul „Agenda Rozmarin – Femeia, Nucleu de Aur”, desfășurat în Congress Hall, Iași. Mulțumesc doamnei Ioana Ramona Bruynseels și doamnelor cu inimi de AUR din Iași pentru implicarea lor activă, solidaritate și participarea numeroasă, ce au garantat reușita evenimentului.
Politica socială și de ocupare a forței de muncă este cea care asigură securitate și stabilitate, stimulează creșterea economică și oferă perspective pentru dezvoltarea echitabilă a societății și îmbunătățirea condițiilor de muncă și de trai.
Femeile trebuie să aibă drepturi și să fie susținute de politicile publice ale statului, iar mamele trebuie să fie protejate și ajutate. Muncim cot la cot cu bărbații. Nicio politică a statului ce privește femeile nu poate fi făcută doar de către bărbați.
Pentru a face schimbări pozitive și relevante, trebuie să ne implicăm activ, să exprimăm deschis nevoile și preocupările noastre.
Împreună putem face schimbarea de care deopotrivă România și Europa au atâta nevoie. a explicar Laura Gherasim.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *