Prima pagină » Radio » Actualitate » Laura Cosoi vrea să devină, din nou, mamă. Ce spune vedeta despre al patrulea copil

Laura Cosoi vrea să devină, din nou, mamă. Ce spune vedeta despre al patrulea copil

16 mart. 2023, 12:14,
BZI.ro, în Radio

Frumoasa ieșeancă Laura Cosoi a susținut recent că este pregătită să devină, din nou, mamă, astfel că ar fi pentru a patra oară. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au împreună trei fetițe superbe care le fac viața mai frumoasă. Cum era de așteptat, Laura Cosoi speră ca cel de-al patrulea copil să fie băiat.

Laura Cosoi, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit zilele trecute că, împreună cu soțul ei, își dorește să mai aibă încă un copil. Laura și Cosmin sunt căsătoriți de aproape 8 ani și au împreună trei fiice.

Laura Cosoi vrea să devină, din nou, mamă

De aproape 10 ani, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii august în anul 2015, iar nunta lor a fost una de poveste. Acum, sunt cu adevărat împliniți, au o familie frumoasă cu trei fetițe superbe de care se mândresc ori de câte ori au ocazia.

Și totuși, Laura Cosoi se gândește să aibă un al patrulea copil, de data aceasta sperând să nască un băiețel. Actrița a fost foarte sinceră în ceea ce privește această dorință și a împărtășit opinia soțului și a fiicelor sale cu privire la posibilitatea de a primi un nou membru în familia lor.

„Nu știu, nu aș putea spune că nu. Dacă Dumnezeu consideră că în viața noastră trebuie să mai vină un copil, ni-l dorim și să fie sănătos. Cosmin își dorește sigur. El cu siguranță vrea. Rita zicea că își dorește, dar frățior, ea vrea un frățior. Cred și eu că s-a săturat săraca”, a declarat Laura Cosoi.

Se consideră o mamă împlinită

Frumoasa vedetă ieșeancă se declară o mamă cât se poate de fericită și împlinită, chiar dacă uneori se confruntă cu dificultăți. Actrița susține că este o mamă blândă, dar știe să își impună limitele în fața fiicelor ei și recunoaște că trăiește o mulțime de aventuri alături de cele trei fete.

„Fetițele mele sunt foarte tandre și iubitoare. Încontinuu «mama, mama» și îmi place chestia asta foarte mult. Noi suntem super legați de copii, facem totul cu ei și e o alegere asumată. Sunt o mamă blândă, dar nu știu dacă sunt mai blândă decât Cosmin. Amândoi le punem limite și nu zic de două ori ceva. Când e NU, nu e voie, nu negociem. Cu siguranță aș avea mai multe probleme, dacă aș avea timp să mi le pun.

Sunt chestii care nu sunt atât de importante, în economia situației, dar uneori nu îmi iese și îmi e ciudă pe mine. Asta are legătură cu mine, cu faptul că nu dorm suficient, sunt obosită și atunci îmi pierd răbdarea, dar nu sunt chestii pe care nu le pot gestiona, doar că nu le gestionez cum mi-ar plăcea mie”, a mărturisit Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *