Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, prima vacanță cu fiica lor, Aida. Destinația aleasă este aproape de România

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, prima vacanță cu fiica lor, Aida. Destinația aleasă este aproape de România

17 aug. 2024, 19:20,
în Cancan ultimă oră

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au plecat într-o vacanță chiar înainte de botezul fiicelor lor. Deși ei iubesc destinații exotice, au optat pentru o locație în apropiere de România, unde au mai fost și în trecut, alături de bunici.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au o mare pasiune pentru vacanțe, astfel că au vizitat zeci de locații de vis, din întreaga lume. Cei doi nu au ținut cont de distanță și au plecat până în celălalt capăt al globului pentru peisaje de vis. De această dată au preferat să rămână aproape de România, mai ales că au plecat și cu mezina familiei, Aida.

Unde au mers Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean în vacanță cu fiicele lor

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au decis să meargă într-o scurtă vacanță, înainte de botezul mezinei. Cu toate că cei doi iubesc destinații exotice, au optat pentru o locație mai aproape de România, unde au putut merge cu mașina.

Este prima vacanță pentru Aida la aproape trei săptămâni de viață. Părinții au decis să meargă împreună cu toată familia, astfel că și Rita, Vera și Lara sunt alături de ei. Laura Cosoi și soțul ei au ales ca destinație Bulgaria, în apropiere de localitatea Obzor, într-un resort de lux.

Când au aflat fiicele Laurei Cosoi că vor avea o surioară

Laura Cosoi și-a anunțat fiicele că vor mai avea o surioară într-un mod inedit. Actrița nu și-a dorit să lase totul la voia întâmplării, așa că a organizat un picnic în livadă pentru a le da marea veste. A pregătit și un coș cu baloane roz și le-a spus micuțelor care este numele ales pentru bebeluș.

Rita, Vera și Lara au fost extrem de încântate să afle că în familia lor va apărea încă o fetiță. S-au bucurat și au dansat împreună, repetând numele pe care îl va purta surioara lor.

„Fetele au aflat târziu că în viețile lor urmează să apară o surioară, dar nu am vrut să las la voia întâmplării acest moment. Am marcat evenimentul cu un picnic în livadă, înconjurați de natură, în mângâierea razelor de soare, la apus. A fost surpriza mare și bucurie pe măsură! Când baloanele roz au ieșit din cutie și au realizat că va fi fetiță, că deja are și numele ales, Aida, ne-a cuprins pe toți o emoție de nedescris. Eu mă uitam încontinuu la Cosmin și abia îmi stăpâneam lacrimile. Fetițele strigau la unison „Aida” cu glascioarele lor copilăroase. A fost exact așa cum m-am așteptat, ele bune și „materne” în așteptarea lor încă de pe atunci mult iubite”, a scris Laura Cosoi pe contul ei de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *