Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi și-a creștinat fiica! Imagini superbe de la botezul micuței Aida

Laura Cosoi și-a creștinat fiica! Imagini superbe de la botezul micuței Aida

01 sept. 2024, 09:16,
în Cancan ultimă oră

A sosit ziua cea mare în familia Laurei Cosoi! Vedeta și-a creștinati fiica cea mică și a avut parte de o zi cu totul specială. Creștinarea micuței Aida a fost organizată în Maramureș, un loc de suflet pentru Laura Cosoi! Iată cât de spectaculos a arătat totul!

Laura Cosoi a pus la punct cel mai frumos botez pentru fiica ei, Aida. A avut alături oamenii dragi, familia și cei mai apropiați prieteni. Vedeta s-a pregătit mult pentru această zi, iar rezultatul fabulos a făcut-o să uite de una dintre cele mai aglomerate perioade de care a avut parte în acest an.

Laura Cosoi și-a botezat fiica în Maramureș

Vedeta a păstrat tradiția și a organizat botezul Aidei tot în Maramureș, așa cum s-a întâmplat și când celelalte fetițe ale ei au fost creștinate. Laura Cosoi deține o casă superbă acolo, astfel că evenimentele speciale sunt petrecute în locul pe care îl iubește.

Botezul Aidei a fost fabulos, iar imaginile confirmă acest lucru. Laura Cosoi a avut grijă ca totul să fie impecabil, iar invitații să aibă parte de distracție și de mâncare delicioasă. Este un eveniment tradițional, dar foarte relaxant și cu mult rafinament.

Laura Cosoi are o familie frumoasă, care îi este alături astăzi, într-una dintre cele mai speciale zi. Nici prietenii apropiați nu lipsesc de la acest eveniment, fiind prezenți și Radu Vâlcan, Adela Popescu, Andreea Ibacka și Cabral.

Vedeta s-a pregătit intens pentru botezul Aidei

Ultima perioadă a fost foarte încărcată pentru Laura Cosoi. Vedeta a organizat ziua de naștere a fiicei sale, Vera, iar mai apoi a plecat împreună cu familia în vacanță. A fost prima dată pentru vedetă când a plecat cu cele patru fetițe ale ei într-un concediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`