Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Ce se întâmplă cu actrița

Laura Cosoi se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Ce se întâmplă cu actrița

01 oct. 2024, 23:40,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Laura Cosoi se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Deși nu se află în cea mai bună stare, prezentatoarea emisiunii „Vacanță de vedetă” nu și-a anulat nici întâlnirile, nici filmările pe care le avea stabilite.

Laura Cosoi este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV este activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. Recent, actrița le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea că astăzi nu s-a simțit deloc bine.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi

Laura Cosoi nu stă locului o clipă. Recent a devenit mamă pentru a patra oară și la câteva zile după ce a adus pe lume cea de-a patra fetiță, artista s-a recuperat complet și s-a întors pe platourile de filmare.
Astăzi însă, frumoasa prezentatoare TV s-a confruntat cu o durere de stomac puternică, însă nu și-a anulat întâlnirile pe care le avea stabilite.

„Am făcut o criză de stomac azi noapte și nici acum nu mă simt prea bine, dar am reușit să ajung să îmi împrospătez blondul pentru că urmează o perioadă de filmări și ședințe foto pentru film. (…) Am crezut că nu o să pot să filmez azi dar m-am mobilizat și mă bucur, pentru că am niște invitați minunați. Am luat-o și pe Aida cu mine că nu am reușit să las lapte acasă”, a spus Laura Cosoi.

Vedeta a povestit și că nu poate lua medicamente pentru a calma durerea de stomac din moment ce alăptează, așa că, pentru a scăpa de durere a preferat să aibă gijă la alimentație și, de curând, le-a dezvăluit fanilor că încearcă să mănânce câteva linguri de orez.

Soțul o ajută pe Laura Cosoi în creșterea micuțelor

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, Laura Cosoi a dezvăluit că soțul ei o sprijină la orice pas. Prezentatoarea TV a spus că se consideră o persoană norocoasă pentru că se bucură de susținere din partea tatălui fetițelor sale.

„Tăticul chiar e curajos, și a zis cineva: ăsta da bărbat! Îți dai seama că e greu cu atâtea femei care vorbesc încontinuu. Încă Aida nu verbalizează, dar e foarte vocalistă, așa își cere dreptul, dar în principal el este cel care ne susține, ne încurajează, ridică moralul, ne îmbrățișează, ne șterge lacrimile, el e omul nostru de bază”, a spus Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`