Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, reacție inedită după ce Gina Pistol a născut. „Li se întâmplă ce merită”

Laura Cosoi, reacție inedită după ce Gina Pistol a născut. „Li se întâmplă ce merită”

10 mart. 2021, 09:38,
în Cancan

Fosta iubită a lui Smiley, Laura Cosoi, a avut o reacție inedită la vestea că Gina Pistol, actuala parteneră a artistului, a născut. Smiley și Gina au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, amândoi fiind în culmea fericirii. Cei doi au primit numeroase felicitări și laude pentru micuța adusă pe lume de prezentatoarea de laa Antena 1.

Pentru Smiley și Gina Pistol, ziua de 9 martie a fost probabil cea mai frumoasă din viața lor. Și aceasta deoarece artistul și vedeta TV au devenit părinți pentru prima dată. Astfel, Gina Pistol a dat ieri naștere unei fetițe care a venit pe lume perfect sănătoasă. Așadar, Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii după ce au devenit oficial părinți. Imediat după ce Gina a născut o fetiță perfect sănătoasă, toată lumea i-a felicitat și i-a încurajat pentru viața pe care urmează să o aibă.

Laura Cosoi, reacție inedită după ce Gina Pistol a născut

Una dintre persoanele care i-a felicitat a fost Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley. Aceasta a avut prima reacție după ce Gina Pistol a adus pe lume primul ei copil. Relația Laurei cu Smiley a fost foarte mediatizată la acea vreme, dar despărțirea i-a lăsat, totuși, pe cei doi în relații foarte bune. De aici, de altfel, și reacția Laurei după ce a aflat și ea marea veste din showbiz-ul românesc.

„Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită”, a declarat Laura Cosoi.

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, pe 9 martie, atunci când prezentatoarea de la Antena 1 a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm. Printr-un mesaj publicat online, Smiley a anunțat că a devenit tătic. El le-a transmis urmăritorilor că atât Gina, cât și fetița se simt bine. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în ultimul timp. Și Gina Pistol a postat un mesaj pe Instagram, prin care anunța venirea pe lume a fetiței lor.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol pe Instagram, imediat după ce a devenit mămică.

Mai mult, înainte ca Gina Pistol să meargă către spital, cuplul a înregistrat un mesaj video, în care mulțumeau pentru susținere. Iar imediat după naștere, felicitările au curs pe bandă rulantă. Așa că nu e de mirare că fosta iubită a lui Smiley, Laura Cosoi, a avut o reacție inedită după ce Gina Pistol a născut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *