Prima pagină » Cultural » Laura Cosoi radiază de fericire de când este mamă a trei copii. Cum s-a schimbat viața vedetei după ce a renunțat la televiziune

Laura Cosoi radiază de fericire de când este mamă a trei copii. Cum s-a schimbat viața vedetei după ce a renunțat la televiziune

09 sept. 2022, 09:26,
BZI.ro, în Cultural

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Laura Cosoi, radiază de fericire de când este mamă a trei copii. Frumoasa artistă s-a retras în urmă cu câțiva ani din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale superbe. Actrița se declară o femeie împlinită și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Iată cum s-a schimbat viața vedetei după ce a renunțat la televiziune.

Laura Cosoi are trei copii superbi și un soț devotat

Laura Cosoi este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Artista a renunțat în urmă cu mai mulți ani la cariera în televiziune de dragul familiei sale. Recent, aceasta a adus pe lume a treia fetiță, pe micuța Lara, și radiază de fericire. Celebra actriță se descurcă de minune în rolul de mămică a trei copii, însă recunoaște că are parte de multe provocări în viața de cuplu.

Vedeta are o căsnicie frumoasă alături de Cosmin Curticăpean, bărbatul care i-a cucerit inima în urmă cu 10 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene.

Laura Cosoi a vorbit recent despre momentele grele din căsnicia sa, dezvăluind care sunt secretele unui mariaj fericit.

„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Ăsta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul. (…) Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul din priviri.”, a declarat vedeta.

Laura Cosoi se bucură din plin de rolul de mamă și radiază de fericire. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. O altă vedetă care se mândrește cu familia sa frumoasă este Cristina Rus. Deși a trecut prin multe momente grele în mariaj, cântăreața are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei. Vedeta are o căsnicie longevivă și trei copii superbi.

Și Oana Matache s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale. Sora Deliei Matache este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

Laura Cosoi radiază de fericire de când este mamă a trei fetițe superbe. Vedeta a născut-o recent pe micuța Lara și are parte de multe provocări și bucurii alături de partenerul ei de viață. Frumoasa artistă a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

,,Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ți se pare complicat. Nu este tot timpul ușor, dar cu siguranță este și frumos. Așadar, hai să găsim și ceva bun în tot acest scenariu, în toată oboseala acumulată, în toată hărmălaia din jur, în toate clipele când simțim că ne pierdem răbdarea și nu ne mai regăsim pe nicăieri. Spre exemplu, Lara zâmbește ștrengărește în colțul gurii, complice așa, după fiecare alăptat. Și uite așa aș sta trează o viață, doar ca să mă bucur de zâmbetul ei!’’, a mărturisit aceasta.

Laura Cosoi nu regretă că s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale frumoase. Vedeta este mamă a trei fetițe superbe și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *