Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare

Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare

06 aug. 2024, 19:20,
în Cancan ultimă oră

A născut cu mai puțin de două săptămâni în urmă, dar s-a recuperat complet și a revenit deja pe platourile de filmare. Laura Cosoi a acordat primele declarații după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV a spus cum a decurs travaliul, dar și cum au așteptat-o celelalte trei fetițe acasă.

Laura Cosoi este una dintre cele mai îndrăgite apariții din lumea mondenă! Prezentatoarea TV este mamă a patru fetițe adorabile și se bucură de succes și pe plan profesional. A devenit de curând mamă pentru a patra oară, dar s-a întors deja la job, pe platourile de filmare.

Primele declarații ale Laurei Cosoi după ce a devenit mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară cu nouă zile în urmă. Frumoasa prezentatoare TV a mărturisit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cum a decurs travaliul.

„A fost absolut minunată întâlnirea cu Aida. Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. Aida a fost mare. A avut 4.100 kg, 54 de cm. Am știut cumva că va fi mare, pentru că așa ieșea la toate măsurătorile, dar a fost cu mult mai peste, ca să zic așa, cât se estima. Avea vreo 3 kg 800 ultima oară, dar important este că am reușit să nasc. A fost foarte bine, mă bucur foarte mult că am avut oameni de încredere alături de mine: medicul, moașa evident. (…) Nu se pune problema, nu mă întreba dacă fac al cincilea copil, dar ca idee, mi se pare că e foarte important să ai o relație bună și de încredere cu cei cu care ești în sala de nașteri.(…) S-a întâmplat foarte repede, nu a durat foarte mult, cred că în două ore am născut”, a declarat Laura Cosoi.

Așadar, cea de-a patra fetiță a cuplului a fost ceva mai mare decât se aștepta Laura Cosoi, dar cu toate acestea nașterea a fost una destul de rapidă, fără un travaliu lung. Prezentatoarea TV a dezvăluit că în sala de nașteri a fost și soțul ei, Cosmin, care a asistat la venirea pe lume și a celorlalte fetițe.

Frumoasa prezentatoare TV recunoaște că întâlnirea celor trei fetițe cu noul membru al familiei a fost de neuitat.

„Au fost foarte simpatice, evident că au fost extraordinar de entuziasmate. (…) Le-a fost foarte dor de mine, (…) dar e bine că suntem împreună acum și știm că formula asta nouă va fi pentru totdeauna așa încât nu am grăbit lucrurile, am lăsat totul să vină de la sine și s-a potrivit perfect”, a mai spus Laura Cosoi.

Când vine vorba de acomodarea cu patru copii, vedeta încă nu poate să ofere prea multe detalii, căci este, cum s-ar spune, la început de drum.

„Încă nu-mi dau seama prea bine ce e cu mine legat de patru, de cifra asta, în sensul că încet încet iau lucrurile, să nu fiu copleșită, le iau cum vin, mă adaptez. Astăzi a venit Rita cu mine la filmare pentru că și-a dorit foarte mult să fie cu mine, și i-am îndeplinit această dorință. Data viitoare va fi Vera probabil alături de mine”, a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi, sprijinită de soț la orice pas

Laura Cosoi a mărturisit că se consideră o persoană norocoasă pentru că se bucură de susținere din partea soțului său.

„Tăticul chiar e curajos, și a zis cineva: ăsta da bărbat! Îți dai seama că e greu cu atâtea femei care vorbesc încontinuu. Încă Aida nu verbalizează, dar e foarte vocalistă, așa își cere dreptul, dar în principal el este cel care ne susține, ne încurajează, ridică moralul, ne îmbrățișează, ne șterge lacrimile, el e omul nostru de bază”, a mai spus Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *