Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi, primele declarații după ce a născut astăzi. A devenit mamă pentru a patra oară

Laura Cosoi, primele declarații după ce a născut astăzi. A devenit mamă pentru a patra oară

29 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Emoții mari pentru Laura Cosoi astăzi. Vedeta a devenit mamă pentru a patra oară. Prezentatoarea de la Vacanță de vedetă a adus pe lume o fetiță al cărei nume l-a visat. A făcut și primele declarații după ce a născut.

Momente unice pentru Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi au devenit astăzi părinți pentru a patra oară, căci vedeta a născut o fetiță, căreia i-au pus numele Aida, nume pe care prezentatoarea de la Vacanță de vedetă l-a visat și care semnifică „recompensă” sau „cadou”.

Laura Cosoi, primele declarații după ce a născut

Laura Cosoi și soțul ei au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când a venit pe lume și Aida, iar într-un mesaj postat pe Instagram, vedeta a ținut să le mulțumească tututor celor care i-au transmis gânduri bune în această zi importantă.„Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele. Mă recuperez după naștere și revin”, a spus Laura Cosoi, pe Instagram.

Felicitată a fost și de echipa Vacanță de vedetă, unul dintre proiectele de suflet ale vedetei. Echipa i-a trimis la spital un buchet de flori și un urs de pluș roz.

Nerăbdătoare să își cunoască surioara au fost și cele trei fetițe

Laura Cosoi spunea că, mai ales în ultima perioadă, cele trei fetițe o „studiau” și mai mult și o întrebau când își vor cunoaște surioara. Încă dinainte să nasă, Laura Cosoi mai spunea că nu își dorește să lipsească foarte mult din proiectul „Vacanță de vedetă”, așa că, a plănuit deja să revină la scurt timp după ce se va recupera complet.

„Fetițele sunt foarte dulci, încontinuu stau și mângâie burtica și îl pupă pe bebe. Mereu întreabă cât mai durează, sunt foarte nerăbdătoare. O să am filmări pentru Vacanță de vedetă imediat în august, deci cum am născut sun ca să programez platoul pentru filmări”, declara Laura Cosoi, cu câteva săptămâni înainte de a naște, pentru Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *