Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara: „Vrem să fie aceeași biserică, același preot”

Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara: „Vrem să fie aceeași biserică, același preot”

05 iul. 2022, 20:46,
în Cancan ultimă oră

Laura Cosois a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, acum o săptămână , pe nume Lara. Actrița se simte excelent și este în culmea fericirii, iar asta pentru că o așteaptă acasă trei copii, dar și soțul Cosmin Curticăpean. Vedeta a făcut declarații cu privire la botezul fetiței sale.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 iunie 2022. Actrița se simte foarte bine, după ce a născut natural, iar celelalte fiice ale ei și ale soțului Cosmin Curticăpean au fost în culmea fericirii când și-au cunoscut sora, pe Lara.

Actrița a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său, Cosmin Curticăpean

Soția lui Cosmin Curticăpean a postat primul selfie, după ce a adus-o pe lume pe mezina familiei, Lara. Cu această ocazie, ea le-a dezvăluit internauților și ce a făcut în primele 24 de ore petrecute în spital, alături de micuță. Mai exact, a privit-o și a ținut-o în brațe.

Laura Cosoi a născut natural, pentru a treia oară, acum o săptămână. Artista și partenerul ei de viață mai au acasă două fiice, pe Ana Rita și Vera Maria.

Laura Cosoi, primele declarații despre botezul fiicei sale, Lara

Laura Cosoi a spus că botezul o să fie în Maramureș, la abeeași birerică și preou unde au fost botezate și celelalte două fetițe.

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri, a povestit ea, pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`