Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua mamei sale decedate. „Așa ar fi fost ziua ta” 

Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua mamei sale decedate. „Așa ar fi fost ziua ta” 

18 ian. 2024, 14:57,
în Cancan

Laura Cosoi este încă îndurerată după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viața. Vedeta din showbiz-ul românesc a transmis, în urmă cu puțin timp, unt mesaj emoționant de ziua mamei sale decedate. Iată ce a postat Laura Cosoi pe internet, in această zi specială!

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Ei bine, vedeta nu a avut parte de o viață atât de roz, însă a muncit din greu și a trecut cu brio prin orice provocare a vieții

Laura Cosoi, mesaj emoționant de ziua mamei sale decedate

Data de 19 decembrie 2023 va rămâne una tristă pentru Laura Cosoi. Vedeta din showbiz-ul românesc nu va putea uită niciodată ziua în care mama ei s-a stins din viață.

Și în aceste momente Laura Cosoi trece prin clipe cumplite după decesul celei care i-a dat viață. Amintim, însă, că Ligia Cosoi s-a confruntat cu grave probleme de sănătate de-a lungul anilor.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook, în urma decesului mamei sale.

Postarea făcută de vedetă pe internet

La aproape o lună de când mama ei a trecut în neființă, Laura Cosoi a postat o nouă fotografie în care apare alături de Ligia Cosoi. Pentru că în această zi ar fi fost aniversarea celei care i-a dat viață, actrița a ținut să îi transmită un mesaj acesteia.

„Așa ar fi fost de ziua ta”, este mesajul transmis de Laura Cosoi, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Instagram.

Amintim că, în anul 2008, Ligia Cosoi, mama Laurei Cosoi a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Apoi, când nimeni nu mai avea nicio speranță, în anul 2021, aceasta a învins lupta cu boala grea.

Mai mult decât atât, la acea vreme, în cadrul unui proiect organizat de Asociaţia „Bucuria de a fi”, Ligia Cosoi a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul.

Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi și foarte mult nu poți influența dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții”, a spus Ligia Cosoi la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`