Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi, mamă responsabilă în orice moment. Ce obicei are vedeta în fiecare seară

Laura Cosoi, mamă responsabilă în orice moment. Ce obicei are vedeta în fiecare seară

20 oct. 2024, 10:40,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Laura Cosoi este o mamă responsabilă în orice moment! Vedeta are un anumit obicei de la care nu se abate niciodată și îl respectă cu sfințenie, altfel nici nu poate să doarmă în acea noapte.

Deși poate părea complicat pentru alte persoane, aceasta e rutina creată de mai mulți ani. Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare TV, dar rolul care îi aduce cea mai mare împlinire este cel de mamă. În urmă cu câteva luni s-a născut a patra fetiță și reponsabilitățile au crescut pentru vedetă și soțul ei. Îi place să fie mereu cu lucrurile puse la punct, motiv pentru care se ține de un obicei zilnic.

Obiceiul Laurei Cosoi cu privire la copiii ei

Laura Cosoi are o familie ideală alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean și cele patru fiice, Rita, Vera, Lara și Aida, mezina născută în urmă cu câteva luni. Vedeta este o mamă îmlpinită și se bucură de acest statut, cu toate că ar putea fi complicat în anumite momente.

Pentru a fi sigură că nimic nu lipsește, are și un obicei de la care nu se abate niciodată. Este o fire perfecționistă, iar dacă nu respectă ceea ce are stabilit, recunoaște că nici nu poate dormi în acea seară. Astfel, pregătește hainele fiicelor din ziua anterioară, alături de accesoriile potrivite, pentru a fi sigură că totul se asortează perfect pentru micuțele ei.

Laura Cosoi afirmă că pune presiune pe ea în anumite momente, mai ales în ceea ce privește creșterea fiicelor, dar așa este obișnuită de mai mulți ani.

„Eu nu pot să orm noaptea dacă nu știu cu ce îmbrac copiii. Le-am pus hainele cu o seară înaine, cu agrafele potrivite. Mi se pare că pot dormi eu liniștită. Eu pot să dorm liniștită când știu că… e și o presiune pe care o pun pe mine, că aș putea să le las, în puii mei”, a povestit Laura Cosoi.

Laura Cosoi, temerile cu care se confruntă

Laurei Cosoi îi priește rolul de mamă și se îngrijește permanent de fiicele sale. Deși pare că totul este simplu pentru ea și reușește să jongleze printre activitățile zilnice, lucrurile stau diferit în anumite momente. Vedeta se acuză că nu are un comportament corespunzător și nu reușește să aibă răbdare în permanență pentru micuțele ei.

„Rolul de mamă este cel mai complex. Este rolul în care dau greși de multe ori și îmi pare rău. Nu sunt o mamă perfectă și mă culpabilizez pentru foarte multe lucruri. Nu sunt, poate, suficient de înțelegătoare, de răbdătoare, nu explic când ar trebui, iau altă atitudine”, a declarat Laura Cosoi pentru Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024