Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, la vârsta marilor împliniri. Cum l-a cunoscut frumoasa vedetă pe soțul ei

Laura Cosoi, la vârsta marilor împliniri. Cum l-a cunoscut frumoasa vedetă pe soțul ei

22 mart. 2022, 11:15,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Laura Cosoi, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei superbă. De ceva timp, Laura Cosoi s-a retras din televiziune pentru a se dedica partenerului ei și copiilor. Artista are o căsnicie de mai mulți ani și formează alături de Cosmin Curticăpean unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut vedeta pe soțul ei.

Laura Cosoi se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Frumoasa Laura Cosoi se declară o femeie fericită și împlinită la vârsta de 40 de ani. Dincolo de cariera de succes în televiziune, aceasta are o căsnicie de mai mulți ani alături de Cosmin Curticăpean, bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

De când au devenit părinți, actrița și soțul ei sunt mai fericiți ca oricând și se dedică vieții de familie. Îndrăgita vedetă arată spectaculos și face furori pe Instagram cu fotografiile în ipostaze sexy. Și frumoasa cântăreață Lora își surprinde fanii cu apariții provocatoare pe Facebook, la fel ca Andreea Antonescu, artista care nu ezită să se afișeze în ținute extrem de sexy de fiecare dată când apare în public.

În ultima vreme, Laura Cosoi a fost o prezență tot mai rară la evenimentele mondene. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de creșterea copiilor și a se dedica familiei.

Cum l-a cunoscut vedeta pe partenerul ei de viață

Laura Cosoi are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Aceasta a recunoscut în repetate rânduri că bărbatul o răsfață mereu și o susține în carieră, dar și pe plan personal.

Actrița a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei, dar și cum a reușit o perioadă lungă de timp să ascundă povestea de iubire cu acesta.

„Mai întâi ne-am văzut la un restaurant, dar nu ne-am vorbit. Apoi ne-am întâlnit la munte, unde o persoană dintre prietenii mei ştia pe cineva dintre prietenii lui. Aşa ne-am cunoscut. Şi acum avem în telefon prima poză împreună, cea pe care am făcut-o atunci. (…)

La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje.

Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi.”, a recunoscut amuzată frumoasa actriță.

În prezent, cei doi se bucură de rolul de părinți și formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Și îndrăgita artistă Diana Matei se bucură de viața de familie și are o căsnicie frumoasă cu toate că a avut parte de momente grele în cuplu. Vedeta a recunoscut că a fost la un pas de divorț, dar a reușit să treacă peste problemele din mariaj împreună cu partenerul ei de viață.

La vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi are o carieră de succes și o familie superbă de care este tare mândră. Frumoasa vedetă se menține în formă și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *