Prima pagină » Cultural » Laura Cosoi își ascunde vârsta și se menține tânără. Cum reușește vedeta să arate atât de bine după cele trei nașteri

Laura Cosoi își ascunde vârsta și se menține tânără. Cum reușește vedeta să arate atât de bine după cele trei nașteri

24 nov. 2022, 11:10,
în Cultural

Laura Cosoi își ascunde vârsta și se menține tânără. Frumoasa artistă are o căsnicie fericită alături de soțul ei, care o susține mereu. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară în luna iunie a acestui an. Laura Cosoi recunoaște că viața cu trei copii este plină de provocări, dar reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal. Recent, actrița a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de familie, iar fanii au fost surprinși să observe că aceasta afișează o siluetă perfectă. Iată cum reușește vedeta să arate atât de bine după cele trei nașteri.

Laura Cosoi își ascunde vârsta și se menține tânără

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Frumoasa actriță are o carieră impresionantă, iar pe plan personal radiază de fericire. Aceasta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Artista de descurcă de minune în rolul de mamă a trei copii, dar recunoaște că are momente când este copleșită de oboseală.

Vedeta este ajutată mereu de partenerul ei de viață, pentru care are doar cuvinte de laudă. La vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Recent, vedeta a dezvăluit cum se descurcă cu cei trei copii și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii ani.

„Dimineața, stau cu bebelușa Lara, iar după-amiaza suntem cu toții acasă, cu Cosmin, soțul meu, și cu fetele, care vin de la școală și de la grădiniță. Am pe cineva care mă mai ajută la curățenie. Totul este în grafic, când ai trei copii trebuie să fii foarte organizată. Cu ajutorul soțului meu, până acum ne-a ieșit totul bine. Iar când am spectacole de teatru în afara Bucureștiului, tot timpul o iau și pe Lara cu mine, pentru că nu primește încă biberonul. O hrănesc înainte să urc pe scenă, dar și după spectacol, căci nu avem pauză, stăm două ore pe scenă. De obicei, mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe, în culise.”, a declarat vedeta.

Dincolo de provocările pe plan personal, Laura Cosoi se menține tânără și radiază de fericire alături de soțul ei. Cei doi postează frecvent fotografii de familie pe Instagram, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Mădălina Ghenea. Aceasta are un succes uluitor în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Care sunt secretele de înfrumusețare ale vedetei

Laura Cosoi și-a revenit spectaculos după cele trei nașteri și se află într-o formă fizică de invidiat. Deși are un program extrem de încărcat, aceasta nu se abate de la câteva reguli stricte care o ajută să arate atât de bine. Frumoasa actriță a dezvăluit cum își menține silueta fără cusur și tenul mereu tânăr.

,,Am luat lucrurile cum au fost, nu sunt un om sofisticat, nu mă alint, nu mă văicăresc, nu mă plâng. Fac și de mâncare, stau și cu copiii, merg și la repetiții. (…) Evit să consum fructe și alte alimente care i-ar poate dăuna fetiței. Nu am niciun motiv să țin regim. Am însă grijă la ceea ce mănânc. Am început însă să merg la pilates. Cea mică nu a avut colici până acum și nu cred că mai are când să facă, pentru că în curând va împlini trei luni.”, a precizat aceasta.

Laura Cosoi este recunoscătoare soțului ei, care o ajută mereu la treburile casnice, dar și în carieră. Deși mai au parte de momente tensionate în mariaj, cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună.

„Sunt momente și momente, ca în orice relație. Au mai existat și momente mai tensionate, dar ne dăm seama de fiecare dată că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala. Niciodată însă nu ne-am gândit să divorțăm, nu am ajuns nici măcar la vreo ceartă mai serioasă. Ambii suntem dintre cei care gândim că o căsătorie trebuie să fie pe viață.”, a mai precizat actrița.

La vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Vedeta arată spectaculos după cele trei nașteri și se bucură din plin de rolul de mamă. Actrița se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *