Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, în ipostaze sexy pe Facebook. Frumoasa vedetă se pregătește să revină în televiziune

Laura Cosoi, în ipostaze sexy pe Facebook. Frumoasa vedetă se pregătește să revină în televiziune

03 mai 2022, 12:15,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Laura Cosoi, s-a afișat în ipostaze sexy pe Facebook. Îndrăgita actriță arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Aceasta se pregătește să devină mamă pentru a treia oară și se bucură din plin de viața de familie. De ceva vreme, Laura Cosoi s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu a neglijat planul profesional. Frumoasa vedetă se pregătește să revină în televiziune, spre încântarea publicului.

Laura Cosoi a făcut furori în ipostaze sexy pe Facebook

Laura Cosoi se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită. La vârsta de 40 de ani, vedeta se menține în formă și atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat. Recent, Laura Cosoi a făcut furori cu câteva poze cu burtica la vedere, iar fanii din mediul online au apreciat-o pe aceasta.

Mai mult, actrița a pozat sexy și pe Facebook, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Admiratorii artistei au avut doar cuvinte de laudă pentru vedetă, aceasta reușind să arate atât de bine și pe perioada sarcinii. O altă actriță care pozează provocator și atrage privirile tuturor este Oana Sârbu. Vedeta a făcut furori încă de pe vremea când a apărut nud într-un film celebru.

Laura Cosoi a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă și se bucură din plin de viață. Actrița va aduce pe lume în curând al treilea copil și așteaptă cu nerăbdare să îl țină în brațe.

,,Fac al treilea copil, renunț la lucruri, mai exact mă pun într-o altă lumină mai puțin strălucitoare poate. Am făcut copii târziu, am trecut prin toate etapele vieții. Am gustat viața. Și acum pot să fac lucruri cu copiii. Ne trăim viața cu copiii.”, a mărturisit aceasta.

Celebra artistă a dezvăluit că este mai apropiată de Dumnezeu în ultimii ani și merge des la biserică. Aceasta a trecut prin momente grele în viața privată și de fiecare dată și-a găsit refugiul în rugăciune și credință.

„L-am pierdut pe Dumnezeu, s-a întâmplat, dar am știut unde să-l găsesc. A fost o perioadă delicată cu mama, atunci am simțit după o perioadă cu alte priorități, să ajung din nou la Dumnezeu. Mă rog în fiecare seară cu fetele, dar apoi și singură.” , a mai precizat vedeta tv.

O altă artistă care a trecut prin momente grele în viața privată este Diana Matei. În pofida situațiilor tensionate din plan personal, celebra cântăreață se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și arată spectaculos la vârsta de 40 de ani.

Frumoasa actriță este pregătită să revină în televiziune

Laura Cosoi va aduce pe lume al treilea copil luna viitoare și se pregătește pentru frumosul eveniment. Vedeta a dezvăluit că vor urma multe schimbări nu doar pe plan personal, ci și profesional. Artista lucrează de ceva vreme la un nou proiect și va reveni anul acesta pe marile ecrane.

Extrem de entuziasmată, Laura Cosoi nu a oferit prea multe detalii, dorind să păstreze misterul. Cert este că actrița se va întoarce în această toamnă în televiziune.

„În momentul acesta, am o ofertă. Trebuia să se întâmple primăvara asta, dar s-a amânat pentru la toamnă. Până acum nu s-a nimerit nicio emisiune care să mi se potrivească. Nu am fost niciodată un om avid după celebritate. Tocmai de aceasta am avut o pauză destul de mare. Dar mi-aș dori să mă întorc în televiziune”, a declarat aceasta.

Laura Cosoi este o prezență activă pe Facebook și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Frumoasa actriță se mândrește cu familia ei frumoasă și se bucură de aprecierea publicului autohton. La vârsta de 40 de ani, vedeta se declară o femeie fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024