Prima pagină » Radio » Actualitate » Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei. Vedeta și Cosmin Curticăpean au trei fiice

Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei. Vedeta și Cosmin Curticăpean au trei fiice

25 apr. 2023, 12:56,
BZI.ro, în Radio

Vedeta ieșeancă Laura Cosoi a vorbit recent despre relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu care formează un cuplu din 2012. Anterior, blondina formase un cuplu cu Smiley și toată lumea credea că cei doi vor ajunge în fața Altarului. Dar n-a fost să fie, iar acum Laura Cosoi are un mariaj fericit alături de bărbatul cu care are trei fiice.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în anul 2003, însă relația lor a debutat abia în 2012, an în care actrița se despărțea de Smiley. Trei ani mai târziu, Laura și Cosmin s-au căsătorit iar acum sunt o familie cu adevărat împlinită. Ei au tri fetițe superbe, Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia.

Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei

Laura Cosoi și soțul ei au o căsnicie solidă și foarte mulți se întreabă care sunt secretele din spatele acestei relații fericite. Actrița și-a obișnuit fanii cu sinceritatea cu care abordează atât momentele frumoase, cât și cele neplăcute din viața ei. Recent, vedeta a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și cu privire la planurile ei profesionale de când a devenit mamă pentru a treia oară.

„Lui nu îi place când mă machiez. Este genul de om care nu este cu make-up-ul, îi place să fiu naturală. E altfel. Dar nu în asta constă totul. Dacă în trecut poate că îmi demonstra iubirea într-un fel, că făceam ceva special împreună, îmi aducea flori, îmi făcea un compliment sau o declarație de dragoste, în prezent îmi declară iubirea având grijă de copii dimineața, dacă se trezește, ducându-i la grădiniță… Mi se pare că limbajul iubirii are foarte multe forme, se transformă de fiecare dată, în funcție de nevoi. Așa simt că mă iubește, când se gândește că poate aș mai vrea să dorm puțin”, a declarat Laura Cosoi pentru ego.ro.

Laura Cosoi se declară norocoasă pentru că soțul ei o surprinde mereu cu gesturi romantice, emoționante. Un astfel de episod s-a petrecut anul trecut, când Laura avea spectacol de teatru, iar el era la munte cu copii. Cosmin a venit cu trenul și i-a oferit un buchet de flori la sfârșitul piesei, fapt care a impresionat-o profund.

Laura Cosoi, mărturisiri despre carieră

Totodată, actrița Laura Cosoi a dezvăluit recent și că a primit câteva propuneri pentru a reveni în televiziune. Este vorba de un nou serial, la care actrița speră ca filmările să înceapă cât de curând.

„Deocamdată am spectacolele pe care le joc: «Ghici, cine te sună!», «Barza domnului ministru» și o repetiție la Teatrul Elisabeta pentru o comedie în regia Taniei Popa. Da, sunt propuneri în sensul că sper să încep un proiect cât de curând în televiziune, la un serial”, a mai declarat Laura Cosoi.

În plus, frumoasa blondină nu exclude și o nouă sarcină. Astfel, Laura Cosoi a vorbit deschis și despre dorința de a deveni mamă pentru a patra oară.

„Cosmin zice da. Îți spun din start, Cosmin își mai dorește. Și eu îmi mai doresc. O să vedem dacă se întâmplă, nu știu. Dacă este să vină un băiețel, se va bucura foarte mult, dar nu de asta își mai dorește un copil”, a mai precizat Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *