Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, botez de vis în Maramureș. Ce vedete au participat la petrecerea câmpenească dedicată Aidei

Laura Cosoi, botez de vis în Maramureș. Ce vedete au participat la petrecerea câmpenească dedicată Aidei

02 sept. 2024, 10:30,
în Cancan

Laura Cosoi și soțul ei au organizat un botez de vis în Maramureș, la Baia Sprie, pentru cea de-a patra fetiță a lor, Aida. De menționat că și celelalte trei fiice ale sale au bost botezate la aceeași catedrală. De la superba petrecere câmpenească organizată de Laura Cosoi nu au lipsite vedetele însoțite de copiii lor.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au botezat cea de-a patra fetiță și au dat, din nou, o lecție de simplitate. Botezul a avut loc în Maramureș, pe acorduri de ceteră și în arome de mâncare la ceaun. Iată imagini superbe de la petrecerea câmpenească din Baia Sprie!

Laura Cosoi, botez de vis în Maramureș

În ultimul weekend de vară, Laura Cosoi și-a creștinat fetița născută pe 28 iulie. Nici 40 de zile nu a avut micuța Aida când a primit taina sfântă a botezului, dar a fost tare liniștită, după cum se vede în filmulețele publicate de mama ei, pe rețelele sociale.

Așa cum a tot povestit Laura, botezul Aidei, al patrulea din familia Cosoi-Curticăpean, a avut loc tot în Maramureș. Toate fetițele Laurei au fost botezate la Catedrala „Sf. Maria” din Baia Sprie, iar petrecerile au fost organizate la Casa Olarului, pensiunea celebrului ceramist Daniel Leș, prieten cu Laura și Cosmin Curticăpean.

După ceremonia emoționantă de la catedrală, invitații au fost așteptați cu un ospăț ca în povești. Mese întinse, pline de aperitive tradiționale (tobă, caltaboși, cârnați, slănină, salam de casă, zacuscă), fructe, tot felul de brânzeturi, pâine coaptă pe vatră, mămăligă, gulaș la ceaun, prăjituri de casă și câte și mai câte.

De muzică s-au ocupat, printre alții, Flavia Hojda și Pavel Ulici, un cuplu superb și pe scenă, și în viața reală, dar și grupuri de ceterași care au cântat și melodii de joc, dar și melodii de suflet.

Tortul, mărturiile și decorul, pline de semnificații

Tortul Aidei a fost o operă de artă. Pe etajele tortului au fost lipite patru fetițe din marțipan, adică cele patru surori, Rita, Vera, Lara și Aida, iar în mijloc trona cuvântul „Bunătate”, scris tot pe o plăcuță din pastă de zahăr.

De altfel, mesajele cu semnificații s-au găsit la tot pasul la botezul Aidei. În biserică, învitații au primit o poză cu „Mama și pruncul”, de care era legată, cu un fir de sfoară, o crenguță de Sânziene, iar pe masa de la petrecere, ca mărturii, invitații au găsit o ilustrație cu meajul „Când nu știi ce să-i spui lui Dumnezeu, spune-i doar mulțumesc”.

Ce vedete au participat la botezul Aidei

Laura Cosoi cu un ochi a râs, cu un altul a plâns. Este primul botez de la care lipsește mama ei dragă, care s-a stins din viață în decembrie anul trecut, dar a avut-o alături pe sora ei, Alina, și o mulțime de prieteni și din zonă, dar și din București.

Actrițele Aylin Cadîr, Ada Condeescu, Andreea Ibacka și Adela Popescu au fost alături de Laura și au distribuit, și ele, o mulțime de imagini pe Instagram. Radu Vâlcan, desigur, a fost asaltat cu întrebări despre „Insula iubirii”, emisiunea-fenomen pe care a prezentat-o la Antena 1, așa că a fost înconjurat de zeci de oameni, care îi sorbeau cuvintele.

Spre deosebire de prietenele ei, Andreea Ibacka a fost neînsoțită la botezul Aidei, dar Cabral, soțul ei, a lipsit motivat.  Însă, Andreea Ibacka s-a distrat la botzul Aidei cu fiica ei, Namiko, o puștoaică adorabilă.

„Ne pregătim pentru o super petrecere câmpenească cu 38 de copii plus adulții lor… 38 de copii!!! Vara aceasta efectiv am bătut România în lung şi în lat. Iar zilele acestea am revenit în Maramureş… după 19 ani, nu-mi vine să cred când au zburat.

Nici bine nu am despachetat costumele de baie că am şi împachetat înapoi. Ne aşteaptă zile de sărbătoare într-un cadru rural splendid, la un botez fix ca-n povești, de 3 zile şi 3 nopți”, spunea Andreea Ibacka, pe Instagram, înainte de petrecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *