Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi are un soț pe care îl numește „Perfectul”. Cu ce se ocupă Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi are un soț pe care îl numește „Perfectul”. Cu ce se ocupă Cosmin Curticăpean

11 ian. 2024, 12:31,
în Cancan

Laura Cosoi are un soț care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor însă este cel mai mare sprijin din viața ei. Pe nume Cosmin Curticăpean, vedeta îl alintă pe acesta „Perfectul” și au împreună, deoacamdată, trei fiice. Spunem deocamdată, deoarece la sfârșitul anului trecut, Laura Cosoi a anunțat că este din nou însărcinată.

Laura Cosoi a început anul 2024 în doliu după mama sa, dar și cu sufletul plin de recunoștință pentru cea de-a patra sarcină, pe care a anunțat-o în timp ce se afla în vacanță. Actrița, mamă a trei fetițe, este însărcinată la 42 de ani și recunoaște că cel mai mare sprijin din viața ei este Cosmin Curticăpean, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2015.

Laura Cosoi are un soț pe care îl numește „Perfectul”

Laura Cosoi și omul de afaceri Cosmin Curticăpean au împreună trei fetițe: Rita, Vera și Lara, născute la doi ani diferență fiecare. Cosmin Curticăpean este din Târgu Mureș, are afaceri în România, Germania și Austria și nu dorește sub nicio formă să devină persoană publică, potrivit LPF.

„Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniștea”, spunea el.

A fost, însă, în prim-plan la nunta sa cu Laura Cosoi, dar și la botezurile celor trei fetițe. În plus, Laura nu se poate abține să nu publice poze din vacanțe cu soțul ei și așa a făcut și acum, în vacanța exotică din Thailanda, de la început de 2024.

Extrem de grijuliu cu cele trei fiice, Cosmin Curticăpean are toată aprecierea Laurei, care a vorbit la superlativ de fiecare dată când a fost întrebată despre soțul ei. Pe una dintre pozele cu Cosmin, din vacanță, în care acesta o ține în brațe pe Lara, Laura Cosoi a scris pur și simplu „Perfectul”.

Cine este de fapt Cosmin Curticăpean și ce afaceri are

Soțul Laurei Cosoi este o persoană discretă, care nu acordă interviuri despre viața privată și care nu își expune munca pe rețelele sociale. Nu este însă un secret că are afaceri profitabile de care se poate ocupa și de la distanță. Acum vreo șapte ani a deschis în București un lanț de brutării artizanale, în care se vând tot felul de plăcinte, produse de patiserie ca la mama acasă, plus mult căutata pâine cu maia.

„Din pasiunea lui Cosmin pentru sănătate, mâncare naturală, gustoasă şi tradiţii, a apărut în vieţile noastre o brutărie artizanală unde găseşti pâine tradiţională cu maia, produse de patiseria tradiţională românească, umplute cu legume şi fructe neconservate, totul copt la cuptor cu lemne folosind făină neameliorată”, spunea Laura Cosoi, despre afacerea familiei.

În plus, Cosmin Curticăpean este cofondator și CEO-ul al iFactor, o platformă de finanţare alternativă pentru IMM-uri.

„Înfiinţat în 2016, start-up-ul a ajuns până acum la investiţii totale de 3,5 milioane de euro, din care 2 milioane euro au venit din fonduri proprii ale fondatorilor, iar restul din finanţări atrase (1 milion euro prin rundă de finanţare şi 0,5 milioane de euro printr-un grant)”, declara Cosmin Curticăpean într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024