Prima pagină » Cultural » Laura Cosoi are un soț care o răsfață mereu. Ce spune frumoasa vedetă despre problemele din căsnicie

Laura Cosoi are un soț care o răsfață mereu. Ce spune frumoasa vedetă despre problemele din căsnicie

15 iun. 2022, 10:14,
în Cultural

Una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul autohton, Laura Cosoi, are un soț care o răsfață mereu. Aceasta este căsătorită de mai mulți ani cu Cosmin Curticăpean și se declară o femeie împlinită. Artista a mărturisit recent că s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, preferând să se retragă din lumina reflectoarelor de dragul familiei. Iată ce spune frumoasa vedetă despre problemele din căsnicie.

Laura Cosoi are un soț devotat care o răsfață mereu

Frumoasa Laura Cosoi se bucură din plin de viața de familie alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și vor deveni în curând părinți pentru a treia oară. Vedeta s-a retras de ceva vreme din televiziune pentru a se dedica soțului și copiilor de care este tare mândră.

Când vine vorba de partenerul ei de viață, aceasta are doar cuvinte de laudă. Laura Cosoi a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire și cu ce provocări s-au confruntat pentru a fi împreună.

„La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi.”, a precizat aceasta.

Vedeta a recunoscut că s-a confruntat și cu momente dificile în căsnicie, însă niciodată nu s-a gândit la despărțire. Mai mult, Laura Cosoi se mândrește cu soțul ei, pe care îl consideră jumătatea ei perfectă.

,,Ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi. Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt.

Nu știu dacă am avut așa mari momente de cumpănă, nu-mi amintesc, sincer! Noi n-am fost niște oameni care să ne despărțim, nu. Deci ne-am certat un an, la început, până s-au lămurit rolurile și care pe care, și cam aia a fost. Așa avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru.”, a declarat Laura Cosoi.

O altă vedetă care se mândrește cu soțul ei este Delia Matache. Artista este răsfățată de partenerul ei de viață și se declară o femeie fericită și împlinită alături de acesta. De viața de familie se bucură și Cristina Rus. Aceasta a avut parte de multe momente grele în mariaj, dar în prezent are o familie frumoasă și o căsnicie fericită.

Ce spune vedeta despre momentele tensionate din viața de cuplu

Laura Cosoi este căsătorită de mai mulți ani cu Cosmin Curticăpean. Cu toate că au o familie superbă și radiază de fericire de când au devenit părinți, cei doi au recunoscut că au avut parte și de neînțelegeri. Mai mult, Laura Cosoi a recunoscut că a făcut compromisuri de dragul soțului ei, însă nu regretă nimic.

,,Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… cumva, astea sunt, cred, momente care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva.

Avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem „gata.” Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună.”, a mai precizat vedeta tv.

În prezent, Laura Cosoi se bucură din plin de viață alături de soțul ei și este pregătită să revină în televiziune. Frumoasa vedetă este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii de familie.

Laura Cosoi are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită pe plan personal. Artista nu regretă că s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *