Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, apariții sexy pe Instagram. Frumoasa vedetă va deveni în curând mamă pentru a treia oară

Laura Cosoi, apariții sexy pe Instagram. Frumoasa vedetă va deveni în curând mamă pentru a treia oară

17 feb. 2022, 14:43,
în Cancan

Laura Cosoi a făcut furori cu apariții sexy pe Instagram. Celebra actriță are un fizic de invidiat și s-a afișat în ipostaze inedite cu burtica la vedere. Frumoasa vedetă va deveni în curând mamă pentru a treia oară. Laura Cosoi radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

Laura Cosoi în ipostaze sexy pe Instagram

Frumoasa Laura Cosoi și-a surprins admiratorii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta arată spectaculos și se mândrește cu formele ei perfecte. Cu burtica la vedere, actrița s-a lăsat fotografiată de soțul ei, cu care a plecat într-o vacanță de vis.

Pe Instagram, reacțiile admiratorilor nu au întârziat să apară, Laura Cosoi fiind apreciată și lăudată pentru silueta fără cusur. Îndrăgita artistă a făcut furori de-a lungul timpului cu poze în ipostaze provocatoare, dar și cu ținutele sexy. Mai mult, aceasta este o apariție răvășitoare ori de câte ori apare la evenimentele mondene.

La vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită. Aceasta are o căsnicie frumoasă de peste 10 ani alături de Cosmin Curticăpean, bărbatul care i-a cucerit inima actriței. Aceștia au împreună două fetițe superbe, iar în curând vor mai avea o fetiță.

,,Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură.”, a declarat frumoasa vedetă.

Recent, și artista Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu apariții sexy pe Instagram. Cântăreața se bucură de celebritate și este mândră de familia ei superbă. În ipostaze surprinzătoare s-a fotografiat și Delia Matache, care a uimit cu poze în care apare nemachiată, dar și în ținute provocatoare.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care face furori cu silueta perfectă și formele atrăgătoare este Antonia. Celebra artistă s-a pozat nemachiată, spre încântarea fanilor care au apreciat naturalețea și frumusețea acesteia.

Frumoasa actriță se pregătește să devină mamă pentru a treia oară

Laura Cosoi formează alături de Cosmin Curticăpean unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani, iar de când au devenit părinți, aceștia sunt mai fericiți ca oricând.

Frumoasa vedetă se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional și se bucură din plin de familia ei frumoasă. Aceasta va deveni în curând mamă pentru a treia oară, iar vestea i-a încântat pe admiratorii cuplului.

„Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera.”, a mărturisit vedeta.

Când vine vorba de partenerul ei de viață, Laura Cosoi are doar cuvinte de laudă. Actrița a mărturisit că este răsfățată de soț, acesta susținând-o mereu atât pe plan personal, cât și în carieră.

Laura Cosoi și-a surprins recent fanii cu fotografii sexy pe Instagram. Îndrăgita actriță va deveni în curând mamă pentru a treia oară și radiază de fericire. Vedeta este extrem de apreciată de public, iar aparițiile acesteia la evenimentele mondene sunt de fiecare dată apreciate.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *