Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi a vorbit despre Smiley, la 10 ani de la despărțire

Laura Cosoi a vorbit despre Smiley, la 10 ani de la despărțire

19 mart. 2022, 18:20,
în Cancan ultimă oră

A trecut un deceniu de când Laura Cosoi și Smiley și-au spus adio, însă cei care i-au îndrăgit nu se pot împăca nici acum cu gândul că artistul și frumoasa actriță și-au refăcut viața.

Recent, în cadrul unui interviu, Laura a dezvăluit în ce relații a rămas cu fostul ei iubit, după ani buni de la despărțire.

Laura Cosoi: ,,Practic, vorbim despre o altă viață”

Laura Cosoi a recunoscut că are o relație civilizată cu Smiley, chiar dacă au ales să meargă pe drumuri diferite, în urmă cu 10 ani.

Declarația actriței vine la ceva timp după ce ea a decis să lase un comentariu la o fotografie de-a artistului, cu fetița lui.

Inimioara postată de Laura a creat adevărate controverse în mediul online, însă vedeta nu a înțeles reacția internauților:

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani,

practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă.”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi i-a felicitat pe Gina și Smiley, când a auzit că vor deveni părinți

Laura Cosoi a declarat și în trecut că ea și Smiley au rămas în relații bune.

Actrița a povestit chiar că i-a felicitat pe artist și pe Gina Pistol, atunci când a aflat că vor deveni părinți pentru prima oară:

„Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi.

Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.”, mărturisea Laura Cosoi cu ceva vreme în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`