Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi a vorbit despre problemele din căsnicia ei! Ce a mărturisit, după trei copii și un mariaj de șapte ani

Laura Cosoi a vorbit despre problemele din căsnicia ei! Ce a mărturisit, după trei copii și un mariaj de șapte ani

06 sept. 2022, 23:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pe 23 iunie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară. Frumoasa blondină a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, recunoscând că viața ei s-a schimbat radical. Laura Cosoi este o femeie împlinită fericită. Are 3 fete minunate și un soț iubitor. Actrița este mamă de 3 fete și pare mei împlinită ca niciodată. Este o persoană emotivă și împărtășește mereu clipe unice din viața ei cu fanii de pe rețelele de socializare. Asta

După acest impas, actrița și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Cosmin Curticăpean, bărbatul pe care l-a și făcut tată de trei ori.

Relația dintre Laura Cosoi și soțul ei a fost de multe ori încercată

Cei doi au acum trei fete și o căsnicie ce durează din anul 2015, trăindu-și iubirea departe de ochii lumii, dar împărtășind cu admiratorii lor evenimentele importante de familie.
Deschisă și sinceră fiind, acum, în online, vedeta și-a dorit să fie transparentă cu cei care fac parte din comunitatea ei și a vorbit despre mariajul său.

Laura Cosoi mărturisește că, la fel ca în multe alte căsnici, și în familia sa apar de multe ori mici neînțelegeri, discuții în contradictoriu ori care o fac să fie la limita raționalului.

Ea spune că aceste perioade de descumpănire, în care lipsa sincronizării partenerilor lipsește sunt o normalitate pentru fiecare relație de iubire, căci un mariaj nu poate fi mereu perfect, mai ales că nici oamenii nu sunt perfecți.

„Într-o căsnicie, există întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Asta e un lucru foarte normal. Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul”, a scris Laura Cosoi, pe paginile sale de socializare.

Când relația le-a fost pusă la încercare, în ajutor le-a venit iubirea

Vedeta spune că în cazul ei și al soțului, atunci când relația le-a fost pusă la încercare, în ajutor le-a venit iubirea, respectul și faptul că știu să comunice când și ce trebuie.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean nu au ajuns niciodată în prag de a-și spune adio și spune actrița că asta se datorează sentimentelor puternice pe care le au amândoi.
De asemenea, vedeta este de părere că iubirea îi ajută pe cei îndrăgostiți să depășească orice hop și tot ea îi face să se înțeleagă din simțiri și din priviri.

„Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o bună comunicare și mai ales prin iubire- fundația pe care construieșți orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau carieră. Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtilă, genul „din priviri”, a mai notat actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *