Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi a stârnit un val de reacții negative în mediul online. Ce imagine a postat actrița

Laura Cosoi a stârnit un val de reacții negative în mediul online. Ce imagine a postat actrița

22 mart. 2024, 14:33,
în Cancan

Laura Cosoi s-a trezit cu o mulțime de reacții negative, după ce a postat o fotografie în care apare alături de soțul său.

Laura Cosoi poate fi considerată o femeie cu o viață fericită. De-a lungul timpului, a reușit să își construiască atât o carieră de succes, cât și o familie frumoasă. Este clar că se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, având mai multe realizări profesionale.

În ceea ce privește viața personală, Laura Cosoi se bucură de o relație frumoasă alături de Cosmin Curticăpean. Cei doi au trei fiice minunate împreună și se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară, în curând.

Datorită programului lor încărcat, este dificil pentru ei să găsească timp să fie împreună. Cu toate acestea, recent au reușit să se elibereze pentru a petrece timp împreună, iar fanii lor au reacționat imediat.

Laura Cosoi, gesturi romantice alături de soțul său

Este clar că Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt foarte ocupati. Ei își împart timpul între munca lor și viața personală. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor pentru ei, având în vedere că au trei copii și un altul pe drum.

În aceste circumstanțe dificile, este greu pentru ei să găsească timp să evadeze și să petreacă momente împreună, ca un cuplu.

Cu doar câteva zile în urmă, Laura Cosoi a povestit fanilor săi din mediul online că a reușit să-l ducă pe soțul ei la cinema, fiind singurul loc în care pot fi împreună. Artista a menționat că se simte adesea vinovată când este în brațele partenerului său, deoarece fiicele sale devin geloase.

„Aseară i-am dat întâlnire acestui frumușel, la cinema. Este singurul loc în care pot să mă cuibăresc în brațele lui, fără să mă simt vinovată că am luat locul vreunei fetițe și fără să fiu întrebată ”, a scris Laura Cosoi în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul său, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi s-a trezit cu o mulțime de reacții negative

După cum era de așteptat, secțiunea de comentarii s-a umplut rapid. Mulți fani le-au trimis mesaje de încurajare Laurei Cosoi și lui Cosmin Curticăpean, apreciind relația frumoasă pe care au construit-o. Totuși, au existat și reacții negative.

Unii internauți i-au criticat pe Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean pentru că au timp să petreacă timp împreună. Ei au sugerat că acest lucru este posibil doar datorită ajutorului pe care îl primesc cu creșterea copiilor, aspect nemenționat de vedetă în postarea sa.

„Așa este când ai bone, faci și 100 de copii…eu cu 2 nu aveam timp sa mănânc”, „E bine că aveți cine sta cu cei 3 copii seara și că încăpeți amândoi într-un scaun de cinema”, au scris internauții.

La ultima postare, Laura Cosoi a adunat o serie de reacții negative din partea internauților care nu au fost de acord cu fotografia postată de actriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`