Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi, a primit comentarii negative pentru că are mulți copii. “Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea”

Laura Cosoi, a primit comentarii negative pentru că are mulți copii. “Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea”

24 iul. 2024, 09:05,
BZI.ro, în Cancan

Laura Cosoi a primit mai multe comentarii negative, în mediul online, pentru că are mulți copii. Acum, frumoasa blondină, se află la a patra sarcină.

Actrița așteaptă cu emoție momentul în care își va ține bebelușul în brațe. Ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au deja trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Vestea că este din nou însărcinată a fost surprinzătoare atât pentru vedetă, cât și pentru soțul ei, însă amândoi au fost extrem de fericiți, deoarece își doresc o familie mare.

Laura Cosoi, a primit comentarii negative pentru că are mulți copii

Vedeta este admirată de români atât pentru cariera sa în actorie, cât și pentru familia minunată pe care o are. Totuși, unii critici au lăsat comentarii negative la adresa ei. Recent, într-un interviu pentru Ciao, actrița a vorbit deschis și a recunoscut că este foarte deranjată de faptul că unii oameni spun că are prea mulți copii.

„Dacă mă mai întreabă cineva: „Gata, te-ai oprit?” Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: „Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!”. A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală”, a mărturisit Laura.

În plus, vedeta a declarat că fiecare persoană are libertatea de a decide câți copii dorește să aibă și că nu se aștepta să rămână însărcinată pentru a patra oară.

„Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea. Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple. În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem. De asta zic că eu am mai zis că „nu” și a fost și zic acum că „nu” și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!”, a mai declarat ea.

Cum se simte Laura Cosoi, cu puțin timp înainte să nască?

Laura Cosoi spune că, în ciuda aparențelor, are foarte multă energie și este extrem de activă. Totuși, emoțiile își spun cuvântul, întrucât recunoaște că nu se mai poate odihni foarte bine în timpul nopții. Acum nu își mai încape în piele de bucurie și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

„Mai am un pic, nu mult, dar mai am. În perioada asta am energie, sunt super energică, nu prea dorm noaptea, dar energie am”, a mărturisit artista în cadrul unui show TV, potrivit Spynews.ro.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din showbiz.

Cei doi sunt fericiții părinți a trei fiice minunate, iar în curând își vor cunoaște și cel de-al patrulea copil. Artista se implică activ în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația fiicelor sale și vrea să fie tot timpul extrem de sinceră și de deschisă față de ele.

Laura Cosoi a primti recent mai multe comentarii negative pentru că are mulți copii, iar răspunsul vedetei a fost pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
24 iulie 2024
24 iulie 2024