Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere, însărcinată în luna a șaptea

Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere, însărcinată în luna a șaptea

28 mart. 2022, 20:15,
în Cancan ultimă oră

Laura Cosoi se poate numi o femeie împlinită. Actrița urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil în luna iunie, fiind în luna a șaptea de sarcină. Vedeta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, alături de care trăiește o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună au două fetițe, Rita și Vera.

Blondina și-a surprins fanii, după ce a postat pe rețelele de socializare, o fotografie în care își etalează burtica de gravidă.

Laura Cosoi, mamă din nou

Vedeta are o familie minunată și două fetițe absolut superbe. Peste două luni, blondina va deveni mămică pentru a treia oară. Laura va aduce pe lume o fetiță.

Actrița și-a dorit mereu o familie numeroasă, iar alături de Cosmin trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Vedeta este foarte bucuroasă că va mai avea o fetiță, iar Rita și Vera sunt încântate și entuziasmate că vor mai avea o surioară.

Laura Cosoi a pozat nud, cu burtica la vedere

Laura Cosoi va aduce pe lume o fetiță, peste două luni, iar recent, actrița și-a surprins fanii din mediul online cu o imagine în care și-a etalat burtica de gravidă. În fotografie, vedeta ține în mână o floare pură, o cală, iar în dreptul imaginii a postat un mesaj care îi descrie starea de spirit din acest moment, „Înfloresc”.

După ce fotografia a fost publicată pe o rețea de socializare, cei peste 700.000 de fani pe care îi are vedeta, au fost încântați, iar urările au început să curgă pe pagina acesteia de Instagram.

„10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm ca la vară să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți, și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioară, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem”, a transmis Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`