Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi a povestit despre momentele când a fost însărcinată. Când va avea loc botezul fiicei sale?

Laura Cosoi a povestit despre momentele când a fost însărcinată. Când va avea loc botezul fiicei sale?

30 iun. 2022, 13:41,
BZI.ro, în Cancan

Într-un articol pe blog-ul său, Laura Cosoi a povestit despre schimbările ce au survenit când a fost însărcinată. Aceasta a scris că de-a lungul celor trei sarcini, corpul și stările sale au fost diferite. De curând, actrița a născut și a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare alături de familia sa. 

Vedeta a declarat că botezul fetei sale va avea loc la aceeași biserică și va aceeași nași ca și ceilalți doi copii ai săi.

Laura Cosoi a povestit despre stările prin care a trecut când a fost însărcinată

În ultimul trimestru de sarcină, vedeta s-a decis să realizeze o ședință foto în lenjerie intimă. Ulterior, aceasta a scris și un articol pe blog-ul său în care a povestit despre transformările corpului său. Laura Cosoi a precizat cum s-a schimbat trupul său în fiecare sarcină pe care a avut-o. Frumoasa mămică a scris că atunci când a fost gravidă pentru prima dată cu Rita a fost diferit. 

Actrița a povestit că organismul său a reținut mai multă apă, iar din acest motiv s-a umflat foarte tare. La un moment dat, respira cu greu și nu mai putea purta inele. La nivel psihologic, vedeta a spus că avea mereu stări de bucurie și de îngrijorare, anxietate și entuziasm. Fiind pentru prima dată însărcinată, Laura Cosoi a trecut prin multiple emoții. Mai mult de atât, a precizat că la cea de-a treia sarcină nu a mai fost deloc deranjată de kilogramele în plus. 

„La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată. Simt că forma aceasta a corpului mi se potrivește cel mai bine și sunt convinsă că există multe femei care gândesc ca mine.”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Când va avea loc botezul fiicei sale

Laura Cosoi a devenit pentru a treia oară mămică. La scurt timp, actrița a distribuit primele imagini pe rețelele de socializare alături de noul membru al familiei. Fotografiile cu familia vedetei au stârnit foarte multe aprecieri din partea internauților. Vedeta a fost înconjurată de către cele două fete ale sale mai mari și partenerul de viață. Familia a mers la biserică și au dorit să surprindă momentul special. Rita și Vera și-au așteptat nerăbdătoare surioara pentru a face cunoștință cu ea. 

Cei doi parteneri și-au dorit foarte mult încă un copil, iar când au aflat că vor fi din nou părinți au fost în culmea fericirii. În ceea ce privește botezul fiicei lor, actrița a precizat că vor avea aceeași locație și aceeași nași, ca și în cazul celor două fete mai mari. 

„Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a precizat vedeta.

Laura Cosoi a povestit despre schimbările prin care a trecut când a fost însărcinată pentru a le normaliza. Aceasta a precizat că multe femei se regăsesc în ceea ce a scris ea și că este absolut normal. De asemenea, o vedetă la fel de implicată în paranting este și Ela Crăciun. Cunoscută și sub numele de „Zen Mama”, influencerița a publicat și două cărți „9 luni fără griji” și „12 luni fără griji”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *