Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei
Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei

Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei

16 aug. 2020, 11:36,
BZI.ro, în Cancan

Laura Cosoi a născut. Vedeta originară din Iași a născut cel de-al doilea copil, o fetiță, în zid e mare sărbătoare – de Sfânta Maria. Frumoasa blondă a și postat o imagine cu mimcuța și totodată a dezvăluit numele ei.

Ieșeanca Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta le-a dezvăluit fanilor numele pe care l-a ales împreună cu soțul ei pentru fetița lor și a postat prima fotografie. Dar iată cum a decurs momentul emoționant…

Laura Cosoi a născut

Laura Cosoi a născut

Prima poză cu Laura Cosoi și fetița ei Vera

Actrița în vârstă de 38 de ani a născut al doilea copil. Anunțul a fost făcut chiar într-o zi de mare sărbătoare, în seara de Sfânta Marie Mare, pe 15 august. Laura are împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, doi copii. De asemenea, Laura Cosoi a ținut să împărtășească acest moment emoționant și cu fanii, care au adus numai mesaje pline de bucurie. Numele ales de cei doi pentru mezina familiei este Vera, iar acum este sora mai mică a Ritei.

Actrița a ținut să îi publice numele fetiței printr-un simplu mesaj „Vera ?”. Acest lucru ne arată că nu mai este loc pentru cuvinte, iar vedeta se simte împlinită alături de o familie fericită. De asemenea, fotografia postată de Laura pe rețelele de socializare dezvăluire dragostea pe care o are față de copilul ei. În aceasta, Laura o ține de mânuță pe Vera.

Cu cine va sta micuța

Micuța va sta cel mai probabil în camera părinților pentru o vreme. Dar chiar și așa, blondina și soțul ei au pregătit camera pentru momentul în care Rita și Vera vor sta împreună. Laura a ales un stil tropical, cu o culoare naturală și deschisă pentru mobila din cameră. Acest lucru le amintește celor doi foarte mult de Bali, un loc în care împreună cu Rita s-au simțit minunat.

„Ca să fiu onestă, e de fapt o soluție de compromis, pentru că mie îmi place mai mult parchetul, fiindcă e mai ușor de întreținut. Ideea cu mocheta a fost mai mult a lui Cosmin și, ca să simtă că a participat și el la acest proces, am făcut un compromis”, a scris Laura Cosoi pe blogul său personal.

Adevărata față a Laurei Cosoi

În urmă cu ceva timp, Laura Cosoi nu se ferea să se arate lumii fără machiaj. Daca unele dive nu ies nici până la magazinul de pâine fără un strat gros de fond de ten și pudră, fosta iubite a lui Smiley nu se confruntă cu această „problemă”. Într-o postare pe blog, în care vorbea despre mărțișoare, Laura Cosoi a pus o fotografie în care apare nemachiată, cu „adevărata sa față”. Acum, după ce Laura Cosoi a născut, o vom vedea mai des naturală, fără machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *