Prima pagină » Cancan » Laura Cosoi a aflat deja sexul celui de-al patrulea copil. Actrița și soțul ei mai au trei fiice

Laura Cosoi a aflat deja sexul celui de-al patrulea copil. Actrița și soțul ei mai au trei fiice

29 feb. 2024, 10:17,
în Cancan

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, și soțul ei au aflat deja sexul celui de-al patrulea copil pe care îl poartă în pântec. Vedeta și Cosmin Curticăpean sunt părinții a trei fetițe, pe nume Vera, Rita și Lara. Însă dincolo de fericirea prilejuită de o nouă sarcină, Laura Cosoi are în suflet și o mare durere, cauzată de pierderea mamei.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și au trei fiice, Vera, Rita și Lara. Însă familia lor este pe cale să se mărească, după ce, la începutul acestui an, vedeta a anunțat că este însărcinată.

Laura Cosoi a aflat sexul celui de-al patrulea copil

Viața Laurei Cosoi a fost umbrită în ultima vreme de moartea mamei sale, însă acum a găsit din nou un motiv puternic să zâmbească: va deveni mamă pentru a patra oară. Actrița se bucură din nou de o sarcină, iar în câteva luni își va putea ține bebelușul în brațe.

Cum Laura și Cosmin mai au trei fete, fanii ei se întreabă dacă va avea din nou o fetiță sau în familie va apărea și un băiețel. Actrița a dezvăluit că a aflat deja sexul copilului, însă a hotărât să nu-l dezvăluie încă.

„Eu știu deja ce o să fie pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”, a declarat Laura Cosoi

Vedeta a dat vestea privind această sarcină în primele zile ale anului 2024, când a postat și primele imaigni cu burtica de gravidă.

„Miracolul vietii! DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare familie #totul #innumeleiubirii”, a fost mesajul prin care Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil.

Mama actriței a murit înainte de Crăciun

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile înaintea sărbătorilor de iarnă, după ce mama ei, Ligia, a încetat din viață.

„Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tata, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mână.

Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea. În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale”, scria Laura Cosoi pe rețelele de socializare, înaintea împlinirii vârstei de 42 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`