Prima pagină » Actualitate » Laura Codruța Kovesi, posibil candidat la alegerile prezidențiale din 2024. Ce opinie are analistul Mirel Palada – VIDEO EXCLUSIV
Laura Codruța Kovesi, posibil candidat la alegerile prezidențiale din 2024. Ce opinie are analistul Mirel Palada - VIDEO EXCLUSIV

Laura Codruța Kovesi, posibil candidat la alegerile prezidențiale din 2024. Ce opinie are analistul Mirel Palada – VIDEO EXCLUSIV

21 mart. 2022, 19:38,
în Actualitate

Analistul Mirel Palada a fost astăzi, 22 martie 2022, invitat la o ediție dialog în Studioul BZI LIVE. Sociologul pe lângă alte teme importante a discutat despre viitorii candidați la alegerile prezidențiale din anul 2024.

Având în vedere faptul că în prezent este întâmpinată o situație de criză, și anume războiul din Ucraina, fostul purtător de cuvânt al Guvernului susține că românii nu mai sunt supărați pe cei de la putere, ci au încredere mult mai mult.

„Momentul 2022 ce se întâmplă acum cu situaţia politică, ca consecinţă a războiului din Ucraina care va mai dură. Suntem după o lună de război şi vedem ce am văzut în martie 2020. O criză care îi bagă pe români în sperieţi. Literatura de specialitate a observat că oamenii în loc să fie mai supăraţi la adresa celor de la putere ci este pe dos. Noi venim după luni bune care s-a discutat despre criza energetică. A venit războiul şi dintr-o dată lucrurile nu mai stau prost. Oamenii vin şi spun că ne merge bine. Când începe criza oamenii susţin că au încredere în cei de la putere. A crescut încrederea în Iohannis, Ciucă. S-a mai întâmplat ceva din punct de vedere politic”, a menționat Mirel Palada, analist și sociolog.

Mirel Palada, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la alegerile prezidențiale din anul 2024

Mirel Palada a ținut să dezbată și subiectul controversat al alegerilor prezidențiale ce vor avea loc în anul 2024. Sociologul a transmis că potrivit sondajelor, Laura Codruța Kovesi ar fi cel mai apreciat lider. De asemenea, analistul susține că nu știe ce partid politic o va susține pe aceasta în primul tur.

„În 2024 va fi complicat. Din sondaje am măsurat posibile turului 2, după cum spune legea. Am făcut combinații, printre care şi Laura Codruta Kovesi, fiind liderul cel mai apreciat. Cel mai popular om al României este în momentul de faţă Gigi Becali. Kovesi este posibil să candideze. Ea îi bate pe toţi în sondaje, pe Emil Boc, George Simion. Mie în stele mi-a ieşit că avem o situaţie, nu spun că e o problemă. Mulţi s-ar bucura că Kovesi să fie preşedintele României în 2024. Dacă iese ea, vom migra toţi în Venezuela. Nu ştim cine va reuşi să o susţină pe ea în primul tur pentru că PSD, PNL, AUR nu o vor pune candidat. Singurul este USR. Va fi USR în stare şi în loc să pună pe altcineva şi să o pună pe Kovesi? Asta este necunoscută. Ne aşteaptă nişte vremuri foarte interesante”, a conchis coordonatorul Casei de sondare Sociopol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *