Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Laura Chihaia, terapeut vindecător, consilier dezvoltare umană discută în emisiunea BZI LIVE despre cum cearta poate fi calea către armonia în cuplu 

LIVE VIDEO – Laura Chihaia, terapeut vindecător, consilier dezvoltare umană discută în emisiunea BZI LIVE despre cum cearta poate fi calea către armonia în cuplu 

24 oct. 2024, 20:16,
Redacția BZI în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Laura Chihaia, terapeut vindecător, consilier dezvoltare umană discută în emisiunea BZI LIVE despre cum cearta poate fi calea către armonia în cuplu 

Conflictul este o parte importantă din viața de cuplu. Pe parcursul unei relații, ori a căsniciei, se întâmplă de multe ori să avem păreri contrare. Provenim din medii diferite poate, există uneori diferențe de vârstă, de principii care nu se aliniază, ori de valori care se schimbă odată cu noi. Deși la începutul unei relații vedem doar compatibilitățile între noi, cu timpul, fiecare din partenerii unui cuplu se va schimba pe parcurs.

Abilitatea de gestionare a certurilor este ca inotul: dacă știi să înoți, o poți face în orice apă te-ai scălda. Infidelitatea pare să rămână în topul scandalurilor și rupturilor în cupluri. Atașamentul este și el unul din motivele puternice de ceartă, pentru că avem o nevoie foarte mare de securizare a conexiunilor.

Atitudinea pozitivă a partenerului față de tine, de asemeni poate stârni discuții. Autonomia este o altă nevoie fundamentală a certurilor, competența dar și competiția.

Cum ar trebui abordate discuțiile între parteneri pentru ca certurile repetate să le întărească și să le îmbunătățească relația, nu să ajungă la ruptură, ori la divorț. Toate acestea în emisiunea de sănătate BZI LIVE, 25 octombrie 2024, ora 10:00, moderată de Irina Zaharia, împreună cu invitata Laura Chihaia, terapeut vindecător, consilier dezvoltare umană.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe https://www.youtube.com/@bzinews. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024