Prima pagină » Cancan » Larisa Udilă a pierdut a doua sarcină. „Ne imaginam că va fi o fetiță”

Larisa Udilă a pierdut a doua sarcină. „Ne imaginam că va fi o fetiță”

21 iun. 2024, 08:25,
în Cancan

Larisa Udilă a dezvăluit recent, în mediul online, că a pierdut a doua sarcină. După această grea încercare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a transmis un mesaj de sprijin și încurajare pentru toate femeile care au trecut prin experiența pierderii unei sarcini.

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, sunt împreună din 2014 și s-au căsătorit în iunie 2021. Au un fiu, Milan, născut în august 2021. Larisa și Alexandru se pregăteau să devină părinți pentru a doua oară și își imaginau că vor avea o fetiță. La un control de rutină, au aflat vestea tristă că inima bebelușului lor nu mai bate.

Larisa Udilă a pierdut a doua sarcină

Pe Instagram, Larisa Udilă a împărtășit o scrisoare adresată tuturor femeilor care au suferit pierderea unei sarcini. Modelul de 27 de ani a relatat propria experiență și lecțiile pe care le-a învățat din aceasta.

„Cu toții am fost copleșiți de bucurie când am aflat că urmează să mai vină un bebe. Sincer, nu mă așteptam și nici nu plănuisem acest lucru. A fost ca un dar de la Dumnezeu, o adevărată minune și o lecție de viață. Când te simți sănătos tun, nu iei în calcul că se poate întâmpla ceva. Însă realitatea ne surprinde uneori”, așa și-a început Larisa Udilă scrisoarea.

Larisa și-a explicat absența de pe rețelele sociale

Mai târziu, Larisa a explicat de ce a fost absentă de pe rețelele sociale în ultimele luni. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a menționat că a avut o sarcină dificilă.

„În ultimele luni am fost absentă și foarte schimbată, deoarece am avut o sarcină toxică. Vomitam de când mă trezeam și până adormeam, fără oprire. Cu toate acestea, începusem să îmbrățișez această sarcină și ne consideram cei mai binecuvântați oameni de pe pământ. Ne imaginam că va fi o fetiță, căutam nume și eram în căutarea disperată a unei case mai mari”, a mai povestit modelul, pe Instagram.

Larisa a aflat în timpul unui control de rutină că inima bebelușului ei nu mai bătea. Era însoțită de soțul ei și de fiul lor, Milan. Larisa a postat un clip filmat chiar înainte de controlul în care a aflat vestea tristă, precum și o fotografie cu Milan plângând, ca reacție la lacrimile ei. De asemenea, a publicat mai multe filmări în care le spunea celor dragi că urma să devină mamă din nou.

„La ultimul control, însă, am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea. În ultimul video, ne vedeți cât de fericiți eram pe drum spre acest control, iar în ultima poză puteți vedea reacția lui Milan când m-a văzut plângând. Atât de bun și înțelegător este, că nici măcar nu a mai pomenit de bebelușul care urma să vină dupa acest control”, a mai scris Larisa în mediul online.

Larisa Udilă crede că nimic nu este întâmplător

După ce a procesat cele întâmplate, Larisa Udilă a ajuns la concluzia că nimic nu se întâmplă fără un motiv și crede că Dumnezeu a avut un scop în a-i oferi această încercare grea. Modelul a acceptat experiența și a decis să împărtășească cu comunitatea sa online lecțiile pe care le-a învățat.

„Cred cu tărie că nimic nu este întâmplător. Dumnezeu a avut un motiv pentru care ne-a oferit această încercare. Cu timpul, m-am împăcat cu ideea și vreau să împărtășesc cu voi lecțiile pe care le-am învățat”, a scris Larisa pe Instagram.

Din nefericire, Larisa Udilă a pierdut a doua sarcină și a vorbit despre această experiență tristă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`