Prima pagină » Actualitate » Larisa Popa a trecut de la fructele de mare, la viață de lux în Dubai! De ce a plecat de la Pescobar

Larisa Popa a trecut de la fructele de mare, la viață de lux în Dubai! De ce a plecat de la Pescobar

20 mart. 2024, 11:34,
BZI.ro, în Actualitate

Larisa Popa a trecut de la fructele de mare, la viață de lux în Dubai. În urmă cu câteva zile, Larisa Popa anunța că nu mai lucrează pentru Pescobar, la Taverna Racilor. Chiar dacă era manager și era foarte apreciată de Pescobar, căruia i-a ridicat enorm afacerea lui Paul Nicolau. Se pare că un bărbat potent financiar, stabilit în Dubai, s-ar fi îndrăgostit de Larisa Popa.

Larisa Popa a trecut de la fructele de mare, la viață de lux în Dubai

Managerul de la Taverna Racilor, Larisa Popa, a anunțat în urmă cu câteva zile că nu mai lucrează pentru Pescobar. Aceasta a scris pe internet cum a decurs despărțirea, însă adevăratul motiv al plecării ar fi de fapt altul.

„Larisa lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez”, a preciza Larisa Popa.

Decizia de a pleca de la Taverna Racilor ar fi determinată de faptul că Larisa ar fi cunoscut un român foarte bogat, care este stabilit în Dubai. Totul s-a petrecut în perioada în care taverna era închisă, iar Pescobar nu o plătise pe Larisa. Bărbatul s-ar fi îndrăgostit până peste cap de Larisa lui Pescobar, încât i-ar fi propus ceva de nerefuzat.

A plecat după bărbatul misterios, în Dubai

Legătura dintre Larisa și bărbatul bogat din Dubai ar fi una cât se poate de reală, pentru că managerul de la Taverna Racilor s-ar fi lăudat unei prietene că românul din Dubai este extrem de bogat și s-a îndrăgostit lulea de ea: Mai mult, acesta și-ar fi arătat dragostea față de Larisa Popa prin mai multe gesturi extrem de scumpe. Este foarte posibil ca Larisa Popa să se fi ales cu un apartament în Dubai, pentru a rămâne alături de bărbatul potent financiar din Dubai.

Așa s-a ajuns ca Pescobar să rămână fără principalul om pe care conta în afacerea sa. Însă omul de afaceri nu s-a plâns prea tare după plecarea Larisei și i-a găsit deja un alt înlocuitor. Culmea, o cheamă tot Larisa și Pescobar s-a lăudat deja cu ea pe rețelele sociale.

Așadar, Larisa Popa a trecut de la fructele de mare, la viață de lux în Dubai, după ce un rămân bogat, care s-a stabilit în Dubai a curtat-o mai multe luni de zile, iar frumoasa brunetă a luat decizia să plece la acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024